Начало - АкваСорс - Натурална козметика - Крем за около очите за всеки тип кожа

Крем за около очите за всеки тип кожа

Крем за около очите за всеки тип кожа

 

 

 

Крем за около очите с манука
Лек, успокояващ крем с активен мед от манука и мощен антиоксидант – токоферол (натурален витамин Е). Забавя появата на първите бръчки и повишава еластичността на кожата в тази деликатна зона.

 

 

 

 

  • Тип кожа:
  • Употреба:
  • Съдържание (INCI):
  • Цена и поръчка
За всеки тип кожа.

За най-добри резултати да се използва сутрин и вечер, след почистване и тонизиране, преди нанасяне на дневен/нощен крем. Нанесете малко количество в зоната около очите чрез нежно потупване. Движете пръстите по посока от слепоочията към носа. Да не се нанася в непосредствена близост до окото.

Aqua (water) – чиста филтрирана вода
Cetearyl olivate – от маслиново олио, подобрява хидратацията, подобен на естествената кожна мазнина
Sorbitan olivate – восък, добит от маслиновото олио, хидратира дълготрайно, богат на мастни киселини
Caprilic/capric triglyceride – глицериди добити от натурално кокосово масло
Glycerin (vegetable glycerin) – растителен глицерин
Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil** – био масло от жожоба, подобно на естествената кожна мазнина
Glucose – растителна захар
Mel (manuka honey) – новозеландски мед от манука
Sclerotum gum – полизахарид
Cetyl palmitate – восък, добит от маслиновото олио, ECOCERT одобрен, хидратира кожата
Sorbitan palmitate – восък, добит от маслиновото олио, хидратира кожата
Potassium sorbate – вид калиева сол, безвреден консервант, безопасна като трапезната сол
Parfum (fragrance)* – аромат от натурални етерични масла
Galactoarabinan – смола от лиственица, хидратира, изглажда фините бръчки
Glucose oxidase – растителен ензим с антибактериално действие
Lactoperoxidase – ензим с антимикробно и антиоксидантно действие добит от мляко
Tocopherol (vitamin E) – натурален вит. Е, добит от НЕ-ГМО соеви растения
Citronellol* – натурална ароматна съставка на етеричното масло, изброен отделно според нормите на INCI
Linalool* – натурална ароматна съставка на етеричното масло, изброен отделно според нормите на INCI

*от натурални етерични масла
** сертифициран био продукт (organic)
INCI – Международна Номенклатура на Козметичните Съставки

Опаковка: 10 мл
Произведено в Нова Зеландия от новозеландски съставки.

Име и фамилия *

Вашият Email *

Телефон*

Адрес:*

Изберете категория *

Изберете продукт : *

Брой *

(При различен брой от множество продукти - Моля изпишете съответните продукти и бр. продукти от всеки в полето "Съобщение".)

Съобщение

Всички полета отбелязани с * са задължителни

Въведете кода от картинката

captcha

Общо
Обща оценка
no rating based on 0 votes
Търговска марка
Аквасорс
Продукт
Крем за около очите за всеки тип кожа

Коментари

Преминете на горе