Деца и родители

Академия „Здравен дизайн” учи децата ни да успяват

dete-300x251Уроци по здраве и себеусъвършенстване за деца ще се проведат в русенската академия „Здравен дизайн”. Курсът ще стартира на 30 септември и ще приключи на 5 октомври. Продължителността е 6 учебни дни по 3 часа дневно съответно от 9 ч., 13 ч., или 17 часа, съобщи независимият консултант в академията Красимира Лазарова. По думите й родителите могат да запишат децата си на шестдневния курс, за да овладеят знанията и уменията от учебно-практическите програми, да си гарантират по-бързи резултати и с по-голяма лекота за цял живот.

В академията има възможност за обучение на деца от 5 до 12 години, които ще получат ценни уроци по здраве, както и тийнейджъри на възраст от 13 до 18 години по темата „Светът е в моите ръце”. Цената за обучението в здравния център, който се намира зад МГ „Баба Тонка” на ул. „Константин Димчев” 1, е в размер на 120 лева за всеки участник. За първите записали се до 20 септември има и отстъпки.

Ползите от обученията са много, но едни от най-важните са намаляване , подобряване или премахване на кожни проблеми като витилиго, мокри екземи, както и очни проблеми – кривогледство и късогледство. Решават се и проблеми с костите и гръбнака, осъзнаване на възможността за успех и развитие и много други, твърдят от академията.

Освен това при по-малките се работи за премахването на страховете и несигурността на децата, подобрява се вниманието и концентрацията им и се подготвят за нелеката тийн възраст.

В академията тийнейджърите ще се учат как да бъдат уверени, да са емоционално стабилни, как да избират целите и да ги реализират, как да си организират времето. Ще опознаят предимствата и недостатъците на характера си, ще развият комуникативни умения. А всеки завършил тази програма получава като бонус професионално характерологично тестиране с препоръки. Уроците по здраве ще се провеждат периодично в офиса на академията.

Водещият преподавател е Ирина Недялкова, която е сред най-добрите в своята област. Тя е магистър психолог, сертифициран хипнотерапевт и сертифициран преподавател. Популярна е с умението си точно да диагностицира проблемите с използването и на съвременни професионални тестове.

Идеята на академията е да помогне на децата ни да растат здрави и да успяват, добави Красимира Лазарова.

Мария ИВАНОВА

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker