Деца и родители

Детски център „Хей-Хоп“ предлага неповторими партита и празници на русенските малчугани

Детски център „Хей-Хоп“ предлага неповторими партита и празници на русенските малчугани
Детски център „Хей-Хоп“ предлага неповторими партита и празници на русенските малчугани

Нов Детски център отвори врати наскоро в центъра на Русе.

Детският център „Хей-Хоп“ се намира в търговския комплекс „Дунав“, на втория етаж, над Била. Той е създаден от опитния педагог Лилия Кушлова, която се опира в работата си и на млади креативни помощници.

Детският център Хей-Хоп“ е сред малкото подобни центрове в Русе, които не са разкрити към заведения и които са с естествена слънчева светлина. Той е изграден според изискванията на Наредба № 1 за детските центрове и е обезопасен и адаптиран за деца от бебешка, до 10-годишна възраст.

Детският център се намира в комплекс "Дунав"
Детският център се намира в комплекс „Дунав“

Разположен на близо 130 кв.м. площ, „Хей-Хоп“ предлага на децата катерушки, батут, басейн с топки, кухненски кът за кукли, места за индивидуални и групови занимания. Малчуганите могат да останат тук за час или повече, докато родителите им имат работа. Освен това децата имат възможност да прекарат два часа, празнувайки собствен или друг рожден ден или просто да се забавляват на парти. В „Хей-Хоп“ се организират различни тематични партита, като Бонбонено, Новогодишно, Хелоуйн парти и др. За партитата екипът на центъра кани и аниматори, а за спокойствието на родителите, ако не присъстват на тържеството в „Хей-Хоп“, се предлага и видеонаблюдение чрез телефон. Така могат да виждат децата си и да не се притесняват за тях. Капацитетът на един купон е до 25 деца, които могат да се забавляват заедно в рамките на два часа.

Лилия Кушлова подчертава, че децата тук не просто прекарват определено време, а се забавляват активно, като в заниманията участват, както креативните какички-помощнички, така и самата учителка. За нас най-важно е отношението към децата, казва още Лилия. Нещо повече, след прекаран детски празник в центъра, малки и големи си тръгват като приятели на „Хей-Хоп“, убедена е тя. Лилия Кушлева припомня още, че центърът има своя страница във Фейсбук, където родителите могат да следят за всяко предстоящо тематично парти, организирано от екипа. Адресът е Детски център „Хей-Хоп“.

Иначе, вратите на Детския център Хей-Хоп“ са отворени всеки ден от понеделник до събота от 9 до 20 ч, а в неделя от 10 до 14 часа. Телефонът за контакти е 0896 197093.

С наближаването на коледните и новогодишни празници, детският център с нетърпение очаква децата, за да ги изненада с тематично парти, дискотека или час по творческа работа, под ръководството на художник. Така в приятната обстановка на цветния интериор с изрисувани по стените приказни герои, сред нови играчки и съоръжения, прекараното време в центъра ще се превърне в неповторимо преживяване.

Текст и снимки: Валя Караджова

Детски център „Хей-Хоп“ предлага неповторими партита и празници на русенските малчугани
Нов Детски център отвори врати наскоро в центъра на Русе.
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker