Деца и родители

Фондацията на Димитър Бербатов отличава успелите деца на България

Димитър Бербатов отново вдъхновява децата на България
Димитър Бербатов отново вдъхновява децата на България

Лично Димитър Бербатов ще връчи отличията на най-добрите от КЛУБ 2015 на „Успелите деца на България“.

Това ще стане на 10 юни от 18:30 часа в амфитеатъра в Sofia Ring Mall.
В клубовете на ежегодния проект „Награди за успелите деца на България“ членуват деца в ученическа възраст с постижения в изкуствата, науките и спорта. От 18 декември 2015 г. до 18 февруари 2016 г. по установен ред постъпваха номинации за успехи през 2015 г.
Журито заседаваше и оценяваше всички номинации през месец април. Негов председател и експерт в област Наука още от първото издание е проф. Сава Гроздев – доктор по математика и доктор на педагогическите науки, председател на Асоциацията за развитие на образованието, член на УС на Съюза на математиците в България, председател на секция “Математика” към Съюза на учените в България. Оценяващ изкуствата и тази година бяха г-жа Тотка Иванова – държавен експерт в дирекция „Достъп до образование и подкрепа на развитието” в Министерството на образованието и науката и г-жа Армине Сърабян – журиращ конкурси за деца. Експерт в област Спорт са г-н Едуард Папазян, който оглавява отдел Спорт на вестник «24 часа», председателят на асоциацията на спортните журналисти Найден Тодоров и Димитър Бербатов. В журито са и Димитрина Ходжева – изпълнителен директор на неговата фондация и Мария Гергова-Бенгтсон – управляващ директор на агенция «Юнайтед Партнърс».
Отново бяха регистрирани стотици номинации, от които 308 отговаряха на условията и определиха 371 ученици за членове на осмия пореден клуб на фондацията – КЛУБ 2015. Отново и традиционно преобладават децата с постижения в изкуствата и децата на възраст V-VIII клас. По области от страната най-много са членовете от София, следвана от Бургас, Варна, Пловдив, Русе, Габрово и Търговище, Велико Търново, Кюстендил, Разград, Стара Загора, Добрич и Хасково, Благоевград и Шумен, Ловеч и Перник, Плевен и Сливен, Враца и Пазарджик, Монтана, Силистра, Смолян и Ямбол. Няма подадени номинации за деца от областите Видин и Кърджали, а одобрените номинации от чужбина са 6 на брой.
Проектът “Награди за успелите деца на България” традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката.
Всяка година за Фондацията работят дигитална агенция e-marketing, „Юнайтед Партнърс” – агенция, специализирана в интегрираните маркетингови комуникации и „Агенция на годината“ за 2014 година, както и доброволци.
Повече за проекта можете да прочетете на уебсайта: https://dberbatov.org/projects/nagradi/ и да следите неговия статус във Фейсбук страницата: https://on.fb.me/QFD3NB

Фондация “Димитър Бербатов” е основана с Учредителен акт на дарение от 07.04.2008 г. от Димитър Бербатов, воден от желанието си да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.
Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.

Общо
Фондацията на Димитър Бербатов отличава успелите деца на България
Заглавие
Фондацията на Димитър Бербатов отличава успелите деца на България
Описание
Лично Димитър Бербатов ще връчи отличията на най-добрите от КЛУБ 2015 на „Успелите деца на България“.
Автор
Публикувано от
zdravedae.com
Лого

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker