От природата

15% намаление на продуктите от щанда „Козметика за дома“ предлага през юли биомагазинът Тайната градина

В Тайната градина промотират биопрепарати през юли
В Тайната градина промотират биопрепарати през юли

Акция с мото „Започни на чисто с почистващите биопрепарати AlmaVin“ откри през юли магазинът „The Secret Garden“. Собствениците Ралица и Мариян Иванови уточняват, че всички продукти от секцията „Козметика за дома“ в момента се предлагат с 15% намаление и тази чувствителна отстъпка важи до края на този месец. Юлската акция всключва над 15 вида козметични продукта за дома, като: препарати за съдомиялна машина, за тоалетна и баня, за керамични плочки и под, стъкло и др. Повърхности. Някой би попитал, възможно ли е да се почиства дома без наличието на химически съставки в продуктите? Напълно. Защото почистващите и перилни препарати в биомагазина Тайната градина на улица “Пирот“ 5 в Русе са изцяло от естествени съставки, със сертификат на белгийската контролна институция Certisys .Те не са тествани върху животни и са изцяло вегански, което означава, че нямат органичен произход. На щанда за биокозметика за дома могат да се намерят още гелове за универсално пране, за цветно и бебешко бельо и облекло. Предлагат се също и препарати за ръчно измиване на съдове, течни наливни биосапуни в разфасовки от 250 мл. Опаковката може да се запази след свършване на количеството и да се използва наново по системата „Напълни ме пак!“. На място в биомагазина, празният флакон се зарежда и отново е готов за употреба.

В биомагазина постоянно изненадват своите клиенти с нови промоции
В биомагазина постоянно изненадват своите клиенти с нови промоции

Сред асортиментите за домашна биокозметика е и топ продуктът концентрат от портокалово масло за почистване на петна по дрехи, мебели, мокети и килими. Уникалният биопрепарат е в разфасовка от 0,500 л , ухае невероятно и чисти безпощадно. Освен козметика за дома, в магазина на Ралица и Мариян Иванови може да се купят различни биокозметични продукти, като кремове за лице, душ гелове и шампоани, слънцезащитни масла и т.н.
Няма как да бъдат изброени всички препарати за почистване на дома, но може да припомним адреса на онлайн магазина „Тайната градина“, където са представени всички стоки и могат да се купят, като доставката е безплатна.
Eлектронният адрес е biomagazin-bg.com
Не се колебайте и се включете в юлската акция на биомагазина „Тайната градина“, за да се възползвате от 15%-то намаление, което е до края на този месец.

15% намаление на продуктите от щанда „Козметика за дома“ предлага през юли биомагазинът Тайната градина
Акция с мото „Започни на чисто с почистващите биопрепарати AlmaVin“ откри през юли магазинът Тайната градина
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker