Начало - От природата - Био парфюми са хит на изложението „Здраве, щастие, красота“

Био парфюми са хит на изложението „Здраве, щастие, красота“

Магдалена Славова ще ни научи как да си приготвим сами луксозен парфюм

Био продуктите дават гаранция  и сигурност.

Био парфюми можем да си приготвим и сами

Парфюмът е първото нещо, което човек усеща, когато друг влиза в едно помещение. Някои аромати са толкова силни и трайни, че продължават да се усещат дълго време след като човекът е напуснал стаята. Днес обаче ще поговорим за едни аромати, които нямат нищо общо с болшинството парфюми, които се продават в магазините. Сигурно знаете, че в съставките на традиционната козметика се използват много изкуствени съставки, а някои продукти дори са тествани върху животни. Био продуктите дават гаранция и сигурност.
Как да си направим сами луксозен био парфюм!? Любопитното и изумителното в света на парфюмите. Дори визуализация-медитация ще представи на присъстващите на международния форум-изложение „Здраве, щастие, красота” ароматерапевтът Магдалена Славова. Форумът ще се проведе на 10,11 и 12 октомври в Доходното здание в Русе. 
По време на арома лекцията ще научите каква е тайната на парфюмите и техните съставки, как сами да си композирате и да създадете парфюми и то не какви да е, а най-лускозните – натуралните. Такива парфюми, които са най-безопасни и полезни за нас.
В традиционата козметика се съдържат много токсини. А в био-продуктите няма химически и замърсяващи вещества (пестициди, изкуствени торове, синтетични продукти, ГМО), които се оказва, че са вредни не само за тялото ни, но и за околната среда. Био козметиката е богата на активни съставки, който произхождат от живи суровини, и така всъщност се осигурява тяхната дългосрочна ефективност.
На лекцията си, която ще се проведе през третия ден от изложението, ароматерапевтът Магдалена Славова ще демонстрира пред присъстващите как да си направят парфюм по 3 начина и ще даде 3 рецепти. Ще научите как се съчетават ароматите- връхни, сърцевидни, и базисни нотки. От това обучение ще стане ясно още, че моментното ни настроение определя именно кой парфюм да предпочетем, както и респективно кои хора са ни по-приятни (по-скоро чии миризми) от отсрещния, с когото комуникираме. Миризмите се обработват от същия център в мозъка, който обработва спомените и емоциите, то е съвсем обяснимо, а и научно доказано, че миризмите са отговорни за 75% от нашето настроение.
Човек може да си направи както моно-парфюм – есенция от едно растение, маточина, така и компилация от над 300 разнородни есенции от растения, смоли и др. Всъщност етеричните масла и СО2 екстрактите са мощни анти-ейдж съставки, които повишават имунитета на клетките, подмладяват, стимулират синтеза на колаген, имат изумителни анти-бактериални свойства. Те също така хидратират на клетъчно ниво. Съчетани по подходящ начин в био козметиката, те са най-луксозната грижа за кожата.

Био парфюми са хит на изложението "Здраве, щастие, красота"
Магдалена Славова ще ни научи как да си приготвим сами луксозен парфюм

Коментари

Преминете на горе