От природата

Д-р Атанас Михайлов – лечение на грип с уникално лесна рецепта

Д-р Атанас Михайлов лечение на грип с уникално лесна рецепта
Д-р Атанас Михайлов лекува грип с уникално лесна рецепта

Д-р Атанас Михайлов гарантира уникалния ефект на лесна рецепта за лечение на грип от опита с множество пациенти.
Сезонът на вирусите и грипа вече настъпи и ако не искаме да стигаме до антибиотици, можем да се възползваме от методите на правилно хранене и хомеопатия.

Д-р Атанас Михайлов разкрива една стара и изпитана при множество пациенти рецепта за лечение на грип, която убива изцяло болестта само за 24 часа.

И колкото и невероятно да звучи, той гарантира, че това е самата истина.
Сутрин още на гладно, трябва да се приеме една лъжица английска сол, а приемът й да бъде с възможно по-малко количество вода – до 70 грама максимум.
Взимаме ги и не пием, нито ядем нищо за половин час. След като мине този половин час, започваме ударно да пием гореща вода или чай без захар – колкото по-топли, толкова по-добре.Рецептата на д-р Атанас Михайлов за пълното лечение на грип, когато вече човек е пипнал болестта и буквално не може да се изправи на крака, е много лесна и простичка за изпълнение.
Пием тези горещи течности през целия ден като общото количество за 24 часа не трябва да пада под два литра задължително. И може да ви се стори невъзможно, но не бива да приемаме никаква храна, чак до следващата сутрин.
„Рецептата е страшно ефикасна и лекува грипа чрез прочистване на организма. Не са ни нужни никакви други лекарства, сами ще се уверите. Още на следващата сутрин ще се събудите като преродени“, категоричен е д-р Атанас Михайлов.
Той дава и своята изпитана рецепта за ударно засилване на имунната система, която ни брани от вируси и грип през цялата зима. И това е 150 грама прясно алое, което се почиства от бодлите и се счуква или смила. После се смесва с 250 грама истински мед, 350 грама червено вино – домашно и 50 грама етилов спирт от около 95%.
Тази смес се оставя на тъмно и хладно място в продължение на седем дни, след които се приема всеки ден по три пъти на гладно по една малка лъжичка.

Общо
Д-р Атанас Михайлов лекува грип с уникално лесна рецепта
Заглавие
Д-р Атанас Михайлов лекува грип с уникално лесна рецепта
Описание
Известният лекар д-р Атанас Михайлов гарантира уникалния ефект на лесна рецепта за лечение на грип от опита с множество пациенти.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker