Начало - От природата - Хума – разкрасява, лекува и струва стотинки

Хума – разкрасява, лекува и струва стотинки

Хума – разкрасява, лекува и струва стотинки

Хума – разкрасява, лекува и струва стотинки

Пакетче лечебна хума струва около 50 стотинки.

И това вероятно ще бъдат най-добре вложените ни средства в разкрасяването на лицето и косата ни, дори ако пропуснем да споменем за лечебните свойства на зелената глина.

А те са известни още от древни времена. Старите египтяни са я ползвали като абсорбиращо средство при болки в стомаха, отравяния от гъби, токсични отравяния, както и за мумифициране, което илюстрира антибактериалните свойства на хумата.
Използването на хумата по време на детоксикиращия процес е едно особено хубаво средство за освобождаване на токсините – не само отстранява токсините, но помага и за алкализирането на тялото.
Хумата, също като нас, е част от земята – свързана е с елементите Вода, Слънце и Въздух. Учените са доказали, че енергията на хумата и енергията на човешката клетка произвеждат подобни, ако не и идентични, дължини на вълните. Докато антибиотиците убиват не само патогените, но също и полезните бактерии, хумата елиминира само нездравословните микроби и техните токсини.
На езотерично равнище глината се характеризира с много концентриран магнетизъм на слънчевата, въздушната и водната енергия.
Радият е основният радиоактивен елемент на хумата (в много малки количества). Радият предотвратява растежа на тумори и изхвърля всичко гнило и ферментирало от клетките ни. Неговата естествена (и безопасна) радиация убива всички вредни микроорганизми, бактерии и вируси.
Хумата е много богата на минерали. Тя регулира растежа и развитието на клетките в тялото и почти ги настройва към правилните и здравословни вибрации.

Освен външно приложение за компреси и лапи при главоболие, екзема, акне, ожулвания, разтягане на сухожилията и бактериални инфекции, използването и за масаж или маска за лице осигурява дълбоко пречистване и подмладяване на кожата. За маска на лицето можем да я смесим с жълтък или лимон, а за косата с жълтък или оцет. Някои предпочитат маските с хума да се приготвят само с вода, за да се запазят благотворните й свойства. При раните хумата абсорбира всички гнойни образувания от организма. Бори се със свободните радикали, които водят до увреждане и стареене на клетките.
При вътрешно приложение хумата предотвратява разлагането и дезорганизацията на тялото, тонизира и детоксикира черния дроб. Добро средство за стерилизиране. Хумата елиминира бактериите и техните токсини, възобновява клетките и дава нова жизненост дори у стари и разстроени клетки. В страни където през зимата се консумира много мазни храни, хората пият хумена вода, за да свържат мазнините и да спасят артериите.
Не трябва да се допира до метални съдове или повърхности, които променят химическия й състав. Преди да се използва, най-подходящо е да се съхранява в хартиен плик.

Хума – разкрасява, лекува и струва стотинки
Пакетче лечебна хума струва около 50 стотинки.
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе