От природата

Трениг-семинар ГЕНЕЗИС на Мадара през май

Участниците ще имат възможност да опознаят себе си, ще медитират и ще научат за енергийността на храната

Трениг-семинар Генезис на Мадара през май.
Трениг-семинар Генезис на Мадара през май.

„По пътя на познанието“ организира тренинг-семинар на едно от най-мощните енергийни места в България: Мадарското плато. За да успява човек в живота и да е пълноценен в него и в работата си, за да има хармонични взаимоотношения със своите близки, да бъде щастлив и балансиран, едно от най-важните неща е качествената и зареждаща почивка. Всеки сезон има своята красота, но безспорно първенец е Пролетта! Така че ако се чувствате изтощени и желаете да промените нещо в живота си, посетете тренинг-семинара Генезис на Мадара.
Ще имате възможност да се насладите освен на слънчевите пролетни мигове и да отпочинете по най-качествения начин – сред природата, на енергийно място и най-вече като оползотворите времето си с полезни теми за здраве, личностно развитие, самоусъвършенстване и медитации чрез метода ГЕНЕЗИС.
Програма ГЕНЕЗИС представлява серия от практически занимания, при които чрез изживяването всеки участник научава повече за себе си, за здравословния начин на живот, личностно и духовно развитие. ГЕНЕЗИС е различна с това, че включва минимално количество теория, а резултатите се постигат единствено чрез практически игри, методи за себепознание и духовни изживявания и то на мощни енергийни места. Благодарение на този метод трансформацията е дълбока, а резултатите – дълготрайни.
Гостите ще преминат през специално разработената интерактивна програма ГЕНЕЗИС във Вила Булгара Еко. Повечето заниатия ще се провеждат около камината в уютна зала или на чист въздух в красивата градина. Целта на програмата е в приятна и комфортна обстановка, на силно енергийно място, чрез обединяването на физическото, социалното и духовното да се извърши реална трансформация в дълбочина. През цялото време участниците ще имат възможност да се наслаждават с всичките си сетива: на природата, на гледките, на храната, на красотата, а за по-чувствителните – енергийността на древния култов комплекс, ще им даде нови сили и преживявания.
Всички знаем историята за Мадарския конник, но тя е много по-дълбока и интригуваща, много по-древна и мистична, отколкото пише в пътеводителите. Всеки участник ще се докосне до оригиналното предназначение на светилището, което е с огромни размери и крие потайности, неразкрити досега…
На всеки участник ще бъде измерена аурата при пристигането във Вила Булгара-Еко, за да се провери настоящото му състояние. Хората, които ще се включат в семинара ще имат възможността да се изследват с най-новия модел био-скенер, показващ над 200 показателя на тялото, като ще получат интерпретация на данните и съвети. Дори ще могат през свободното време да се възползват от спа-центъра на вилата.
Участниците ще научат повече за себе си, чрез игри за себепознание и рисуване, ще разберат за връзката между емоциите и заболяванията, ще имат възможност да медитират и да разберат за енергийността на храната.

Трениг-семинар Генезис на Мадара през май
Участниците ще имат възможност да опознаят себе си, ще медитират и ще научат за енергийността на храната
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker