От природата

Защо ябълките са полезни за жените?

Защо ябълките са полезни за жените?
Защо ябълките са полезни за жените?

Ябълките безспорно са един много вкусен и полезен плод, но ново проучване, проведено от италиански учени сочи, че „забраненият“ плод е много по-полезен за жените, отколкото за мъжете.  Те са провели интересно изследване на 731 италианки, на възраст от 18 до 43 години, като дамите трябвало подробно да разкрият ежедневният си хранителен режим, какво и по колко консумират.

Участничките в проучването е трябвало не само да разкрият какво ядат, но и да споделят за сексуалния си живот. Половината от жените са признали, че консумират всеки ден по минимум 2 ябълки, докато другата половина не са включили този плод в менюто си.

Учените са на мнение, че тези жени, които си хапват ябълки всеки ден са с много по-активен сексуален живот и изпитват много по-голяма наслада от самия секс. Италианските изследователи обясняват това явление с факта, че в ябълките се съдържа флаваноида флоридзин, който изпълнявал ролята на хормона естрадиол.

Естрадиолът е хормонът, който пък е отговорен за женската възбуда, а ябълките го стимулират и това води до много по-активен полов живот. Естрадиолът също така спомага за по-добрата лубрикация при дамите, така че ако имате проблеми с партньора под завивките е препоръчително да консумирате всеки ден, поне по 2 ябълки.

От „Здраве да е“ ще припомним, че „една ябълка на ден, държи докторът далеч от мен“, затова съветваме и мъжете също да не пропускат да се наслаждават на този плод ежедневно.

Източник: https://po-jenski.com/519.html

Общо
Защо ябълките са полезни за жените?
Заглавие
Защо ябълките са полезни за жените?
Описание
Ябълките безспорно са един много вкусен и полезен плод, но ново проучване, проведено от италиански учени сочи, че „забраненият“ плод е много по-полезен за жените, отколкото за мъжете.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker