От природата

Младежи с екоакция „Изчисти бюро, спаси дърво“

Младежи с екоакция "Изчисти бюро, спаси дърво"
Младежи с екоакция „Изчисти бюро, спаси дърво“

Покана към русенци да се включат в инициативата „Изчисти бюро, спаси дърво“ отправят от младежката организация на ГЕРБ в Русе.
Апелът им към съгражданите е да почистят домовете и офисите си от ненужната хартия и да я предадат в Инфоцентъра на евродепутата Мария Габриел. С получените средства от предаване на събраната хартия ще бъдат закупени дръвчета, които ще бъде посадени в местност в околностите на град Русе. Амбицията на младите ГЕРБ-ери е да провеждат такава екоакция и през следващите години и от посадените дръвчета да се получи малка горичка.
От МГЕРБ уточняват, че можете да предадете всякакви видове хартиени и картонени материали, които желаете с цел рециклиране в удобно за Вас време и място /вкл. всяка събота и неделя/, като се обадите на 0882 04 67 30 – Павел Цветков – областен ръководител на МГЕРБ – Русе.
Младежи ще събират хартията в Инфоцентъра на евродепутата Мария Габриел (под Часовника) на 5 август (сряда) от 15:30 до 18:30 часа и на 9 август (неделя) от 11:00 до 15:00 часа.

Общо
Младежи с екоакция
Заглавие
Младежи с екоакция
Описание
Амбицията на младите ГЕРБ-ери е да провеждат такава екоакция и през следващите години и от посадените дръвчета да се получи малка горичка.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker