Медицината

Доц. Таня Тимева преглежда в „Медика – Русе“

Доц. Таня Тимева
Доц. Таня Тимева

Един от най-добрите български акушер–гинеколози и специалисти в областта на репродуктивното здраве доц. Таня Тимева ще бъде в Русе за консултативни прегледи.

Инициативата става факт благодарение на установеното вече сътрудничество между Многопрофилна болница за активно лечение „Медика – Русе” и клиника „Щерев”. Подобни прегледи ще има всеки месец, като пациентите ще могат да се срещнат или с проф. Атанас Щерев или с доц. Таня Тимева.
През месец октомври, доц. Таня Тимева ще се срещне с пациенти от Русе и региона на 8 октомври, събота. прегледите ще бъдат между 12.30 и 14.30 часа в МБАЛ „Медика – Русе”. Записването ще става предварително на място в Лечебното заведение или телефоните на регистратура – 082/830 230 или 0876/830 230.
Д-р Таня Тимева е акушер-гинеколог и част от екипа на Медицински комплекс “Д-р Щерев”. Председател на Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве. Специалист с дългогодишен опит в областта на репродуктивната медицина и асистирани репродуктивни технологии.
През 2007 г. получава докторска научна степен, като защитава дисертация на тема “Предимплантационни прогностични фактори и пренатална диагностика при асистираните репродуктивни технологии”. Специализирала е в авторитетни европейски клиники по асистирана репродукция в Белгия, Гърция, Словения и др. Има над 45 презентации на научни събития и над 30 научни публикации в специализирани български и международни издания в сферата на асистираната репродукция.

Общо
Доц. Таня Тимева преглежда в
Заглавие
Доц. Таня Тимева преглежда в
Описание
Един от най-добрите български акушер–гинеколози и специалисти в областта на репродуктивното здраве доц. Таня Тимева ще бъде в Русе за консултативни прегледи.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker