Начало - Медицината - Д-р Асен Меджидиев идва отново за прегледи в Русе

Д-р Асен Меджидиев идва отново за прегледи в Русе

Д-р Меджидиев ще преглежда в Русе

Д-р Асен Меджидиев ще преглежда в Русе

Един от водещите у нас специалисти в областта на Уши, нос и гърло д-р Асен Меджидиев ще бъде отново в Русе за консултативни прегледи. Идването му в града ни, както и до сега, е по покана на Многопрофилна болница за активна лечение „Медика – Русе”, с която той си сътрудничи вече няколко години. Това е петото идване в Русе на д-р Асен Меджидиев, който е специалист и в областта на бронхологията. За консултация с него могат да се записват както деца, така и възрастни.
Подобни прегледи имаше през изминалия месец, а желаещите бяха повече отколкото бе възможно да бъдат записани. Именно поради големия интерес към консултациите бе взето решение да се насрочи нова дата за прегледи. Те ще се проведат на 14 ноември /събота/ от 9 часа, след предварително записване в МБАЛ „Медика – Русе”. Това може да се случи на място в Лечебното заведение, намиращо се в сградата на Бившата Трета поликлиника на улица „Рига” 35, или на телефони 082/830 230; 0876 830 230.
Д-р Асен Меджидиев е специалист по УНГ и бронхология. В момента е началник на отделението по Уши, нос и гърло на УМБАЛСМ „Пирогов”. Специализирал е риносептопластика в Германия и ендоскопска хирургия на нос и синуси в Хърватска. Има многобройни статии и публикации в областта на УНГ и бронхологията.

Д-р Асен Меджидиев идва отново за прегледи в Русе
Един от водещите у нас специалисти в областта на Уши, нос и гърло д-р Асен Меджидиев ще бъде отново в Русе за консултативни прегледи

Коментари

Преминете на горе