Начало - Медицината - Високоспециализирани кардиодейности предлага вече Медик Консулт

Високоспециализирани кардиодейности предлага вече Медик Консулт

Детският кабинет към медицинския център работи на пълен график от понеделник до петък

Медицинският център Медик Консулт впечатлява със съвременния си интериор и кабинети

Медицинският център Медик Консулт впечатлява със съвременния си интериор и кабинети

Високоспециализирани дейности в кардиологията  предлага от август медицинският център Медик Консулт. Нововъведенията са в Кардиолгичния кабинет на „Медик Консулт“, където се извършват:

Ехокардиография

Непрекъснат 24-часов  запис на артериалното налягане и

ЕКГ- Холтер мониториране на сърдечната дейност

Холтер мониторът  е преносим медицински апарат за продължително наблюдение на електрическата дейност на сърцето за период от 24 часа или за повече от денонощие.  Апаратурата  снема важна  и продължителна информация за сърдечната  дейност на пациенти с аритмия, като позволява изследването да се проведе в естествената работна и домашна среда на пациента, спестявайки му престой в болница.

„Медик Консулт“ отвори врати преди шест месеца на улица „Воден“ 6

„Медик Консулт“ отвори врати преди шест месеца на улица „Воден“ 6

Новите високоспециализирани дейности в кардиокабинета на „Медик Консулт“ могат да се извършват, както с направление, така и на свободен прием. Необходимо е пациентът да си запише предварително час на регистратурата на медицинския център или на телефона й :  0882 909725 .

Отскоро „Медик Консулт“  обезпечава  на пациентите и пълен работен график на педиатричния кабинет. В него вече дежурят четири детски лекари от отделението за деца към МБАЛ-Русе. По този начин се осигурява целодневен достъп до медицинска помощ на малки пациенти от понеделник до петък.

Медицинският център „Медик Консулт“ отвори врати преди шест месеца на улица „Воден“ 6 /срещу спирката при  Гимназията по механотехника/. Той  разполага със  седем кабинета, в които работят доказани специалисти от русенската МБАЛ:
Акушеро-гинекологичен кабинет, Детски кабинет, Кабинет по Анестезиология, реанимация и интензивно лечение и лечение на болката, Кабинет по кардиология и вътрешни болести, Неврологичен кабинет, Кабинет Ушно-носно-гърлени болести, Кабинет по хирургия и Кабинет по психиатрия.

Освен пациенти  с направления от Здравната каса, както и пациенти на свободен прием, „Медик Консулт“ обслужва вече и пациенти със здравни застраховки в затрахователна компания „Generali“.

Медицинският център “Медик Консулт” впечатлява със съвременния си интериор и кабинети. Той разполага с модерна апаратура и Ехограф с доплер, който осигурява прецизност на прегледите. Към центъра работи Клинична лаборатория и Приемна на микробиологичен и паразитен материал.

 Снимки и текст: Валентина Караджова

 

 

Високоспециализирани кардиодейности предлага вече Медик Консулт
Медицинският център Медик Консулт отвори врати преди шест месеца на улица „Воден“ 6

Коментари

Преминете на горе