Медицината

Водещ специалист „Уши, нос, гърло“ преглежда в Русе

Д-р Меджидиев ще преглежда в Русе
Д-р Меджидиев ще преглежда в Русе

Един от водещите у нас специалисти в областта на „Уши, нос и гърло“ д-р Асен Меджидиев ще бъде в Русе за консултативни прегледи на деца и възрастни.

Специалистът ще бъде в крайдунавския град по покана на Многопрофилна болница за активно лечение „Медика Русе”, където ще се провеждат консултациите. Партньорството между Лечебното заведение и д-р Меджидиев продължава вече няколко години, като това е четвъртото му посещение.
Прегледите ще се извършват на 3 октомври 2015 г. в сградата на МБАЛ „Медика Русе” след предварително записване. Това може да става на място в Лечебното заведение намиращо се в сградата на Бившата Трета поликлиника на улица „Рига” 35 или на телефони 082/830 230; 0876 830 230.
Д-р Асен Меджидиев e началник отделение по УНГ на УМБАЛСМ „Пирогов”. Завършва медицина през 1994 година. Специалист е по Уши, нос и гърло и бронхология. Стажът му започва в отделение по Белодробни болести на Пета градска клинична болница. От 1995г. до декември 2011г. работи в клиниката по Оториноларингология и лицево-челюстна хирурги на УМБАЛ „Св. Анна“ като УНГ специалист и бронхоскопист.
Д-р Медживиев има 10 публикации на тема УНГ и бронхология в български и международни издания. Участвал е в три световни конгреса по уши, нос и гърло в Рим, Кайро и Сао Паоло.
Специализирал риносептопластика в Германия и ендоскопска хирургия на нос и синуси в Хърватска.

Общо
Водещ специалист
Заглавие
Водещ специалист
Описание
Един от водещите у нас специалисти в областта на "Уши, нос и гърло" д-р Асен Меджидиев ще бъде в Русе за консултативни прегледи на деца и възрастни.
Автор

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker