Начало - Медицината - Лекар-хирург, специалист по съдова хирургия, преглежда в „Медик консулт“

Лекар-хирург, специалист по съдова хирургия, преглежда в „Медик консулт“

медицински център Медик Консулт

Медицински център „Медик Консулт“

От месец декември 2016 г., в Медицински център „Медик консулт”, който се намира на ул. „Воден” №6, ще преглежда д-р Стефан Йовчев, лекар – специалист по Хирургия и Съдова хирургия.

Той има дългогодишен опит в тази област, натрупан в Хирургично отделение на МБАЛ Русе, където продължава да работи и в момента.
Д-р Йовчев има сключен договор с НЗОК за специалност Хирургия, а също така извършва и частни прегледи. Кабинетът е оборудван с модерен доплер за изследване на кръвоностни съдове.
Необходимо е предварително записване на час за преглед чрез регистратурата на Медицински център „Медик консулт” на телефон 0882 909 725.
От тази есен, в Медицински център „Медик консулт” преглежда и д-р Ирена Петрова, лекар – специалист по Вътрешни болести и Ендокринология.
Както вече писахме, тя има 10-годишен опит в тази област, натрупан във Второ вътрешно отделение на МБАЛ Русе.
Д-р Петрова има сключен договор с НЗОК, а също така извършва и частни прегледи. Кабинетът предлага диспансеризация на пациенти с хронични ендокринологични заболявания и е оборудван с модерен ехограф с висока резолюция.

Лекар-хирург, специалист по съдова хирургия, преглежда в „Медик консулт“
От месец декември 2016 г., в Медицински център „Медик консулт”, който се намира на ул. „Воден” №6, ще преглежда д-р Стефан Йовчев, лекар - специалист по Хирургия и Съдова хирургия.
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе