Деца и родителиМедицината

Нови лекции в Училище за родители на МБАЛ „Софиямед“

Безплатните лекции на специалистите в Училище за родители на МБАЛ „Софиямед“ ще продължат и през летните месеци

Първата тема в Училището за родители на МБАЛ „Софиямед“ ще бъде посветена на пренаталната диагностика
Първата тема в Училище за родители на МБАЛ „Софиямед“ ще бъде посветена на пренаталната диагностика

Петата сесия на Училището за родители ще стартира на 2-ри юли и ще завърши на 13-ти август, като всяка сряда от 15 ч. бъдещите майки ще могат да се запознаят с всички по-важни аспекти от бременността, раждането и появата на новороденото. Това съобщиха от МБАЛ „Софиямед“. Преди началото и в края на всяка лекция бременните дами ще могат да посетят Отворените врати, които лечебното заведение организира в отделението по акушерство и гинекология, и неонатология като разгледат условията в него и се запознаят с различните специалисти.
Първата тема в Училището за родители на МБАЛ „Софиямед“ ще бъде посветена на пренаталната диагностика, съветите за правилно хранене и балансиран начин на живот през 9-те месеца. Бъдещите майки ще могат да я коментират със специалиста по АГ в болница и ДКЦ „Софиямед“ д-р Христина Кръшкова.

Шампионът по културизъм с доц. Атанасов
МБАЛ „Софиямед“

Какви са предимствата и недостатъци на различните видове упойки по време на раждането ще коментира анестезиологът д-р Виктория Деянова на 9-ти юли, а темата, която най-много вълнува бъдещите майки как да родим- нормално или секцио дамите ще могат да обсъдят със завеждащия АГ отделението в МБАЛ „Софиямед“ д-р Валери Нецов на 16-ти юли. Темата за качествата на кърмата и първите стъпки при храненето ще се състои на 23-ти юли, а кои са най-честите здравословни проблеми през първата година на бъдещите майки ще разясни педиатърът и детски кардиолог от ДКЦ „Софиямед“ д-р Екатерина Бърлиева на 30-ти юли.
Какво е следродилна депресия и как да изградим стабилна емоционална връзка с детето си още от новородено с бъдещите майки ще коментира психологът Бригита Михайлова на 6-ти август. За подробностите около ваксинационния календар на новороденото те ще разговарят с педиатъра в ДКЦ „Софиямед“ д-р Татяна Ралчева на 13-ти август.

Общо
Нови лекции в Училище за родители на МБАЛ „Софиямед“
Заглавие
Нови лекции в Училище за родители на МБАЛ „Софиямед“
Описание
Безплатните лекции на специалистите в Училище за родители на МБАЛ „Софиямед“ ще продължат и през летните месеци
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker