Медицината

Световната здравна организация предупреди: 80% от болестите се причиняват от паразити

СЗО предупреди: 80% от болестите се причиняват от паразити
СЗО предупреди: 80% от болестите се причиняват от паразити

Напоследък в Интернет много тревожно се пише за паразити в човешкия организъм и за борбата с тях.

Различни хора споделят личния си опит в борбата за детоксикация на тялото и изчистването му от отрови, паразити, шлаки и други вредни съставки. Публикуват и снимки, някои от които всяващи ужас и отвращение в социалната мрежа.
Запознати припомнят, че есента е един от двата сезона/другият е пролетта/, подходящи за пречистване. Неслучайно двеста от общо 265- те дни на годината са определени като дни за пости в българския календар.
От какво трябва да се чистим и основателно ли е твърдението на Световната здравна организация, че 80 на сто от болестите се причиняват от различни паразити. Възможно ли е в тялото на един 35-годишен човек да се натрупат от 5 до 20 кг шлаки, както твърдят запознати. Защо лекарите рядко назначават тестове за паразити или се правят само малка част тестове/няколко стотин/, докато причинителите са, примерно, хиляда. Все въпроси, които изискват компетентни отговори. Със сигурност обаче сме наясно, че в червата се натрупват шлаки, в черния дроб – паразити, на различни места в тялото се отлагат тежки метали, а напоследък се говори много и за вредата от електромагнитни излъчвания, причинени от GSM-и, рутери/не е добре да се спи в стая където има рутер/, Wi Fi, микровълнови печки, телевизори. Много хора задават въпроса как да познаят, че тялото им е замърсено и какви са симптомите за токсикация, има ли връзка между заболяване и замърсяване и има ли начини за изчистване на организма. Запознати казват, че профилактиката и лечението минават през правилно хранене със сезонни храни и пиенето на достатъчно вода, постоянно и то „на глътки“, в приемането на антипаразитни таблетки, на изворна вода, в която са прибавени зеолит или корали и т.н.
Лекари нутриционисти като канадецът Алберт Зеер, разработват специални програми за изчистване на организма, каквато е неговата програма Коло Вада. Тя се прилага в продължение на две седмици и включва три етапа: подготовка, пречистване и възстановяване. Коло-Вада е ефективен начин за създаване на здрава вътрешна среда в организма благодарение на освобождаването на храносмилателната система и организма от натрупаните токсини.

Валентина Караджова

Световната здравна организация предупреди: 80% от болестите се причиняват от паразити
Напоследък в Интернет много тревожно се пише за паразити в човешкия организъм и за борбата с тях.
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker