Новини

20 години Спортен център „Рени Бахчеванова”

„Оставям след себе си трима велики лекари, които предпазват от всяка болест. Те са: гимнастиката, водата и въздържанието” – Д-р Берхан, Из вечния календар

20 години спортен център "Рени Бахчеванова"
20 години спортен център „Рени Бахчеванова“

На 11-ти септември 2017 г. след ваканционно прекъсване, стартира „новата” юбилейна за спортeн център „Рени Бахчеванова“ година.

За втора поредна година и със стремеж да се превърне в традиция, Нели и Николай Николови организират „Седмица на отворените врати”. Центърът подарява безплатни тренировки във всички часове на деня, по стандартния си график. Тренировките са общо седем и са с начални часове: 7.15, 8,15, 9.15, 12.15, 16.15,17.30 и 18.30.

Нели Николова
Нели Николова

„Желанието ни е да благодарим с този жест на всички наши редовни клиентки. Една част от тях ни посещават ежедневно от откриването на залата, а друга, голяма част от тях – от поне десетилетие. Благодарни сме на признателността им и доверието, което ни гласуват. Не изневеряваме на методологията на основателката Рени Бахчеванова, а се стремим само да я развиваме и адаптираме спрямо нововъведенията в областта, но оповавайки се на традициите и практиките, доказани във времето” – споделят собствениците. „Тази първа седмица за „новата” ни година цели също, да позволи на всички, проявяващи интерес към гимнастиката да посетят залата и да се запознаят и изпитат на гърба си основополагащи упражнения и комплекси на всички уреди, с които работим – голям стол, малък стол, кече, пейка, медицинска топка, голяма топка, тояжка, стена. В един от дните на седмицата, пък тренираме с най-разнообразни комбинации от тези уреди, в зависимост от целта на тренировката. Но многото обяснения са излишни – елате и тренирайте!”

В юбилейната година се организират различни инициативи в спортния център
В юбилейната година се организират различни инициативи в спортния център

В юбилейната година ще бъдат организирани различни инициативи, а в рамките на безплатната седмица, са предвидени изненади за участниците, като томбола с награди и т.н. Кулминацията на седмицата е на 15-и септември, а изненадите ще се случват във всички групи. „Планираме да ни е празнично от сутринта. Ще посрещнем всяка една група равностойно, защото всяка една дама за нас е Вселена. 20 години не са много, но не са и малко. Може и да има друг спортен център с подобна история в Русе, но за нас Рени Бахчеванова си остава емблематично име за града, а и не само. Радвам се, че съм имал честта да работя с нея” – споделя Николай. Нека припомним, че г-жа Бахчеванова е ръководила частния си рехабилитационен център в Балчик, чийто доволни клиенти и до днес разказват за професионализма й. В първокласна леглова база на брега на морето, за 20 дневен престой, диетично изхранване и двигателен режим по същият кръгов метод, който използваме и до днес са постигани не само редукция и оформяне на тялото, но и психорелаксация и лечение.
„Тази година се навършиха 4 години, откакто Рени ни напусна, но е непрестанно с нас в залата. Спазваме заръките й и докато центърът съществува, тя ще е с нас”.

Здравето трябва да е приоритет, категорични са Нели и Николай Николови
Здравето трябва да е приоритет, категорични са Нели и Николай Николови

20 години компетентност, коректност, дисциплина и традиции – така изглежда спортния център в очите на клиентите на Спортен Център „Рени Бахчеванова“.
„Здравето трябва да е приоритет, а самодисциплината е печелившо качество. Откакто аз и Николай работим в залата се стараем постоянно да подобряваме работата си, условията, атмосферата, отношението към нашите дами. Желанието ни е да се развиваме в тази област, имаме поставени цели. Затова с удоволствие каним дамите на Русе тази седмица при нас – ние черпим!”, сподели още за читателите на „Здраве да е“ Нели Николова.

Общо
20 години Спортен център „Рени Бахчеванова”
Заглавие
20 години Спортен център „Рени Бахчеванова”
Описание
На 11-ти септември 2017 г. след ваканционно прекъсване, стартира „новата” юбилейна за спортeн център "Рени Бахчеванова" година.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker