Новини

45 ученици усвояват първи стъпки в тежкоатлетическия спорт

45 ученици ще се обучават по вдигане на тежести по програма на Министерството
45 ученици ще се обучават по вдигане на тежести по програма на Министерството

Тежкоатлетически спортен клуб – Русе създава условия за предизвикване интереса на ученици на възраст между 10 и 15 години към двигателна активност, увеличаване и разнообразяване на възможностите за участие в спортни занимания през свободното им време в рамките на програма на Министерство на младежта и спорта – „Спорт за децата в свободното време“.

В продължение на шест месеца, от месец март до месец май и от месец октомври до месец декември тази година, напълно безплатно 45 ученици от Община Русе ще имат възможност да усвоят първите стъпки и похвати в тежкоатлетическия спорт.


За учениците от ОУ „Братя Миладинови“ и СУ „Йордан Йовков“ занятията се провеждат в салоните по физкултура. Всички желаещи да се включат в обученията могат да го направят в залата по вдигане на тежести в спортен комплекс „Ялта“.
Началната спортна подготовка се извършва под ръководството на специалисти.
Участниците в обученията ще представят усвоените знания и умения в спортна надпревара по вдигане на тежести, която ще се проведе през месец декември.
За допълнителна информация и записване на телефон 0899460517 – Кръстина Атанасова – спортен специалист.

Общо
45 ученици усвояват първи стъпки в тежкоатлетическия спорт
Заглавие
45 ученици усвояват първи стъпки в тежкоатлетическия спорт
Описание
Тежкоатлетически спортен клуб - Русе създава условия за предизвикване интереса на ученици на възраст между 10 и 15 години към двигателна активност, увеличаване и разнообразяване на възможностите за участие в спортни занимания през свободното им време в рамките на програма на Министерство на младежта и спорта – „Спорт за децата в свободното време“.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker