Новини

5 неща, които не трябва да причинявате на гърдите си

Някои лекари правят незаконни повдигания на гърдите с ботокс, при които те го инжектират в гръдните мускули, за да ги повдигнат с една идея повече

Повдигане на гърдите с тиксо.
Kим Кардашиан използва тиксо, за да повдига гърдите си, за да си гарантира страхотна визия на червен килим.

Kим Кардашиан никога не разочарова. Точно когато си мислите, че сте чули всичко, звездата шокира с това, че тя използва тиксо, за да повдига гърдите си, за да си гарантира страхотна визия на червен килим. „Но това не е добра идея“, казва дерматологът д-р Брус Кац, управител на центъра Juva Skin & Laser в Ню Йорк. Но ето и неблагоприятните страни на повдигането на гърдите, плюс още четири други унижения, на които не трябва да подлагате своите „момичета“.
Да им слагате тиксо
Кими споделя за това на своята уеб страница: „Аз съм използвала всичко от тиксо за опаковане до самозалепваща лента и мисля, че най-доброто, което открих е лента, която се използва широко в театъра, фотографията, кино и телевизионни продукции. Това е силна лента, лепкава от едната страна, чувствителна на натиск със силни адхезивни свойства. Тя придържа най-добре!“, разкрива реалити звездата. Но опитвайки този лепкав ход рискувате груба реакция на кожата, предупреждава д-р Кац: „Това може да раздразни кожата ви и да предизвика обрив, особено около зърната, които са особено чувствителни.“ Ох. Можете дори да развиете алергия към веществата в тези лепила, и в крайна сметка да се превръща в екзема всеки път, когато използвате тиксо или самозалепваща лента в бъдеще, добавя д-р Кац.
Не използвайте ботокс на гърдите си
Някои лекари правят незаконни повдигания на гърдите с ботокс, при които те го инжектират в гръдните мускули, за да ги повдигнат с една идея повече. Идеята зад това е, тъй като гръдните мускули са парализирани, мускулите на гърба поемат цялата тежест и повдигат гърдите. Но групи като Американската асоциация на пластичните хирурзи смятат, че повдигането на бюста с инжекция е неефективно, сочи изследване, което показва, че този начин не работи и е скъп.“ Също така този метод не прави нищо, за да се справи с увисването на кожата, което допринася за увисването“, казва д-р Алексис Хейзън, пластичен хирург в Нюйоркския университет Langone. Експертите също така предупреждават за инжектирането на лицеви пълнители като Restylane в гърдите: „Ние не разполагаме с никакви данни относно безопасността,“ казва д-р Хейзън. Още нещо, което не трябва да използвате е „вампирски лифтинг на гърдите“, който включва използването на вашата собствена кръв, което предполага, че закръгля бюста.
Кола маска на косъмчетата около зърната
Можете да премахнете косъмчетата около зърното в салон, но защо ще искате? Освен това можете да си създадете проблеми като дразнене или косъмчетата да почнат да растат навътре (никога не е забавно където и да е, но най-вече там), лечението може да доведе до болезнени изгаряния, предупреждава д-р Кац. Електролизата не е по-добър вариант, тъй като това може да доведе до грозни белези. Скубането от време на време на стърчащи косъмчета е достатъчно лесно, но ако имате много поникнали, посетете дерматолог за лазерна епилация, за по-трайно решение, предлага д-р Кац. Той не е евтин, уви ( повечето жени, се нуждаят от четири до шест процедури).
Бягане с йога сутиен
Вашият секси йога сутиен може да ви върши работата за позата „войн“, но това просто не е достатъчно за поддържането на гърдите, когато бягате по тротоара. Освен, че е неприятно, бягайки с такъв сутиен може всъщност да увредите съединителната тъкан в гърдите си, което води до увисване. Най-добре е да тичате със сутиен, предназначен за точната тренировка. Спортни капсулирани модели, които имат отделно оформени чашки, за да осигурят допълнителна поддръжка-винаги са добър залог, ако имате по-голям бюст.
Пиърсинг на зърната
Знаменитости като сестрата на Ким Кайли Дженър и Риана гордо развяват пиърсинга на зърната си, но вие се пазете от този интимен стил на изява: Слагайки бижута на такива места увеличавате риска от развитие на абсцес – болезнена, пълна с гной инфекция – десетократно, според проучване на Университета на Айова. Пиърсингът също може да навреди на тръбите, които произвеждат мляко, което може да бъде проблематично, ако се опитате да кърмите по-късно. Друга неприятност, според д-р Кац е, че: „Някои жени са алергични към метала, използван за пиърсинга или в самия пръстен, което може да доведе до тежък обрив.“ Дори по-лошо, ако мястото не се дезинфекцира правилно, можете да развиете хепатит B, хепатит C, или ХИВ.
Повтаряйте си: „Моите гърди са красиви, каквито са си.“

Общо
5 неща, които не трябва да правите на гърдите си
Заглавие
5 неща, които не трябва да правите на гърдите си
Описание
Някои лекари правят незаконни повдигания на гърдите с ботокс, при които те го инжектират в гръдните мускули, за да ги повдигнат с една идея повече.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker