Новини

50% отстъпка предлага през най-горещия месец холистичен център „По пътя на познанието“

50% отстъпка предлага през най-горещия месец холистичен център "По пътя на познанието"
50% отстъпка предлага през най-горещия месец холистичен център „По пътя на познанието“

Окъпани в слънчева светлина и заредени с положителна енергия – заповядайте, за да опознаете себе си! Така обявиха месеца на промоциите в холистичен център „По пътя на познанието“. Всички техни услуги са с над 50% отстъпка този месец!
„Приятели, благодарим ви, че сте с нас вече 4 години и прoдължавате да се развивате и да търсите истината за себе си и за мирозданието. С благодарност и чисто сърце, този месец ви подаряваме 50% от най-търсените ни услуги: Изследване с последен клас Аура камера, сканиране на над 200 показатели на тялото с Био-скенер (квантов анализатор), измерване с аналитична везна Танита (биологична възраст, мазнини, костна маса, мускулна маса, течности в организма и др.).
Най-големият ни подарък е също 50% отстъпка от цената на Курса по МЕДИТАЦИЯ. Местата за него за ограничени, затова се запишете от сега!“, призовават още от „По пътя на познанието“.
Изследването с последен клас Аура камера ще струва 20 вместо 40 лева от 5 до 15 август. За записване може да се използва тел: 0899 022 521.
Сканирането на над 200 показателя на тялото с био-скенер в същия период ще е отново с 50% отстъпка и ще струва само 20 лева. Желаещите да се възползват може да се запишат на 0889 901 660.
Анализ на теглото с Везна Танита може да си направите отново на тази цена от днес до 15 август. За записване: 0889 901 660.

Общо
50% отстъпка предлага през най-горещия месец холистичен център
Заглавие
50% отстъпка предлага през най-горещия месец холистичен център
Описание
Окъпани в слънчева светлина и заредени с положителна енергия - заповядайте, за да опознаете себе си! Така обявиха месеца на промоциите в холистичен център "По пътя на познанието".
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker