Деца и родителиНовини

64-годишната Алла Пугачова стана майка на близнаци

Eлисавета и Хари са биологични деца на Алла и съпруга й

алла и макс
Алла Пугачова и 37-годишният й съпруг Максим Галкин

64-годишната Алла Пугачова и 37-годишният й съпруг Максим Галкин станаха родители на близнаци, съобщи руското издание „Комсомольская правда”.
Бебетата, които са родени на 18 септември, са износени от сурогатна майка, но са биологични деца на Алла и Максим. Новината за тяхното появяване на бял свят излиза едва сега. Информацията за щастливото събитие в живота на звездната двойка е първо е изтекла от работници, които са извършвали преустройство на една от стаите в имението на Пугачова.
През цялото време, докато сурогатната майка е износвала бебетата, Алла Пугачова е държала всичко в пълна тайна. За предстоящото събитие знаели само дъщерята на примата – Кристина Орбакайте, братът на Максим Дмитрий и близка приятелка на семейството.
Съпрузите вече са декорирали няколко от стаите в имението си, за да бъдат специално пригодени за близнаците. Четири жени са наети, за да се грижат денонощно за бебетата.
Алла и Максим сключиха брак на 23 декември 2011 г. Те отдавна искали да се съберат, но все не можели да се решат. Самата Пугачова разказва, че връзката между двамата била с десетгодишна давност.
Новината, че звездите са станали родители, е разпространена първо от съпругата на Игор Николаев – певицата Юлия Проскурякова. “Да, това е истина. Ние с Игор сме в шок. Току-що научихме. В началото дори не повярвахме. Алла и Максим са толкова щастливи”, разказва Юлия Проскурякова пред lifenews.ru.
Според интернет изданието Heat.ru цялата бременност на сурогатната майка е била наблюдавана лично от главния лекар и създател на скъпарската верига клиники в Русия “Майка и дете” Марк Курцер.
Момиченцето се казва Елизавета, а момченцето е кръстено с необичайното за Русия име Хари.
Алла Пугачова явно следва примера на бившия си съпруг Филип Киркоров, който чрез сурогатни майки се сдоби със син и дъщеря. Първа на бял свят се появи Алла Виктория през 2011-а, година по-късно Мартин Кристо. Попзвездата на Русия от български произход научи новината за раждането на сина си по време на концерт в София и бе в еуфория. С името на детето Мартин певецът подчертава топилите си чувства към първата си родина. И двете му деца имат двойно гражданство.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker