Начало - Новини - 7-те най-добри етерични масла

7-те най-добри етерични масла

Прилагането на лавандулово етерично масло в долната част на краката и на възглавницата също е метод, който обикновено се използва за заспиване

Прилагането на лавандулово етерично масло в долната част на краката и на възглавницата също е метод, който обикновено се използва за заспиване.

Някои етерични масла са като това да имате още един приятел, който да ви помага, когато най-много се нуждаете от това.

Вземайки решението да живеете здравословен живот е лесно, но следването му може да бъде малко трудно. За щастие, някои от етерични масла са като това да имате още един приятел, който да ви помага, когато най-много се нуждаете от това. Ето списък на 7-те най-добри етерични масла и как да ги използвате:

1. Лавандулово етерично масло
Това успокояващо, релаксиращо етерично масло е идеално, за да помогне на ума ви да релаксира и за смъкване на енергийните ви нива за добър сън. Един добър нощен сън често се пренебрегва, но това е може би най-важният аспект на здравето. Сънят позволява на мозъка и тялото ви да се декомпресират, лекуват и регенерират, за да ви превърнат в по-добра и по-спокойна версия на себе си.
Осем часа е стандартът за добра нощна почивка, но навлизането в дълбок възстановителен сън е това, което диктува качеството й. Ако сте успяли да откраднете едва осем часа сън, вие сте имали само ⅓ лош ден, преди да се събудите!
Ако имали проблеми със заспиването или да останете заспали, добавете етерично масло от лавандула във вашата нощна програма. Просто нанесете 1 капка на повърхността или поставете в дифузер за ароматна атмосфера. Прилагането на лавандулово етерично масло в долната част на краката и на възглавницата също е метод, който обикновено се използва за заспиване.
2. Етерично масло от мента
Етеричното масло от мента може да бъде едно от най-големите предимства на хората, които искат да отслабнат и да намалят апетита си. Една от най-големите трудности за хората, които искат да свалят килограми, е непрестанното желание да похапват все вредни неща. Както вероятно знаете, тези закуски по никое време се трупат. Зотова използвайте етерично масло от мента. Ментата се отличава със способността си да поддържа храносмилането, повишава енергията, подобрява фокуса и облекчава мускулната болка. Просто нанесете капка или две върху себе си или пуснете в дифузер и позволете на аромата да свърши магията си.
3. Етерично масло от джинджифил
Джинджифилът е изключително полезен за подобряване на храносмилането, намалява възпалението, облекчава гаденето и поддържа вашите стави. Вашето тяло минава през много въхове и спадове ежедневно. Всичко от чести упражнения, дори да седенете му се отразява върху вас. С неговата способност да намалява възпалението, етеричното масло от джинджифил дава на тялото ви допълнителна подкрепа, за да се фокусира върху изцелението и да се чувства по-добре.
4. Етерично масло от евкалипт
Евкалиптовото етерично масло е известно с приятната си миризма, но също така е и мощен помощник за хора с респираторни проблеми, причинени от алергии или състояния като бронхит. Евкалиптът до голяма степен дължи на свойте антиспазматични, деконгестантни и отхрачващи свойства на съединение, наречено cineole, което спомага за облекчаване на кашлица и борба с горните дихателни проблеми.
Неговата способност да подобрява дишането и да създава здравословна атмосфера е причината да го използват често в спа и масажни центрове.

Ако често се намирате в ситуации, където сте заобиколени от мръсотия, прах или прашец, вероятно ще забележите огромни подобрения, като от време на време използвате евкалиптово етерично масло. За да използвате, поставете няколко капки в дифузер и позволете на аромата да изчисти дишането ви.
5. Етерично масло от тамян
Тамянът е бил в продължение на хиляди години, най-вече в религиозни и духовни среди. Неговите предимства включват поддръжка на мозъка, изграждане на имунитет срещу вируси, намаляване на възпалението и дори биха могли да помогнат на организма да се бори със сериозни заболявания.
Тези положителни резултати настрана, тамянът е много добър в поставянето на хората в интроспективно и съзерцателно състояние. Това настроение е много благоприятно за медитация, което е много полезен начин за намаляване на нивата на стреса. Високото и ниското ниво на стрес, което натрупваме в наши дни, може да причини опустошение на нашето здраве, така че колкото повече начини откриете, за да го намалите, толкова по-добре ще бъдете.
6. Етерично масло от лимон
Етеричното масло от лимон може да се използва за всичко от почистване на продукти до изчистване на тялото ви. Ползите за здравето са двойни:
Смяната на етеричното масло от лимон с някои от традиционните почистващи продукти от околната среда ще позволи на тялото ви да реагира положително на околната среда.
Чрез консумирането на капка или две етерично масло от лимон в чаша вода на ден, ще дадете на лимфите допълнителна помощ за източване и прочистване на тялото от нечистотии.
7. Етерично масло от мирта
Миртата е подходящо масло, за да завършим нашия списък, защото то просто ви кара да се чувствате и да изглеждате добре. Това масло е естествено антисептично, помага на използващите го да поддържат кожата и хормоните си балансирани.
Това историческо етерично масло датира от библейските дни и отдавна се използва за приятен аромат и способност за облекчаване на кожни инфекции. Просто нанесете капка или две локално навсякъде по тялото си, за да намалите всичко от акне до краката на спортиста.
И накрая …
Тези седем етерични масла ще ви помогнат да започнете пътуването си към здравето. Имайте предвид, че това са само шепа етерични масла и има много повече с много повече здравословни свойства. Използвайте ги и намалете риска от безброй неприятни състояния и се доближете до точката, в която винаги се чувствате добре.

7-те най-добри етерични масла
Прилагането на лавандулово етерично масло в долната част на краката и на възглавницата също е метод, който обикновено се използва за заспиване.
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе