Новини

АГ-комплексът към УМБАЛ-Русе получи електрическа помпа за кърма

Когато бебето не е при майката или не може да суче, помпата дава възможност да се запази кърмата за детето

Помпата е бърза, тиха, ефективна и удобна за използване за чести и продължителни изцеждания, с възможност за настройване силата на вакуума.
АГ-комплексът към УМБАЛ-Русе получи електрическа помпа за кърма Medela Symphony за безсрочно безвъзмездно ползване.

АГ-комплексът към УМБАЛ-Русе получи електрическа помпа за кърма Medela Symphony за безсрочно безвъзмездно ползване.
Помпата е на разположение на всички майки по време на престоя им в структура Родилно и отделение Неонатология, особено за майки със забавена лактация. Помпата е бърза, тиха, ефективна и удобна за използване за чести и продължителни изцеждания, с възможност за настройване силата на вакуума. Майката може да използва помпата за двете си гърди едновременно или от две майки.
Всички помпи, независимо какъв вид са, разчитат на създаването на вакуум, като чрез прост физичен принцип (движение от място с високо налягане към място с по-ниско налягане) извличат млякото от гърдата.
Това е твърде различно от механизма, по който сучещото бебе стимулира млякото. Помпата не може да осигури хормоналните стимули, които докосването на бебето, мириса му и звуците, които издава, предизвикват у майката и които стимулират рефлекса на изтласкване на млякото – затова се налага да се разработят пътища, по които тези стимули да се заместят. Затова никоя помпа не би била по-добра от здраво и ефективно сучещо бебе.
В ситуации обаче, когато бебето не е при майката или не може да суче, помпата дава възможност да се запази кърмата за детето.
Двуфазната електрическа помпа Медела е лесна за опериране, лека за транспортиране и е перфектна за майки в движение. Иновативната двуфазна технология позволява ефективно и ефикасно изцеждане. Двуфазната технология е базирана на естественият ритъм на сучене на бебето: кратки, стимулиращи движения (Стимулиране) са последвани от по-продължителни и интензивни (Изцеждане), осигурявайки оптимално количество кърма. По този начин повече кърма може да се изцеди за по-малко време – и да се чувствате по-комфортно. До 30 % повече. Тя е електрическа или зареждана с батерии помпа за кърма.

Общо
АГ-комплексът към УМБАЛ-Русе получи електрическа помпа за кърма
Заглавие
АГ-комплексът към УМБАЛ-Русе получи електрическа помпа за кърма
Описание
Когато бебето не е при майката или не може да суче, помпата дава възможност да се запази кърмата за детето.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker