Деца и родителиНовини

Академия за аниматори набира млади таланти от Русе

Академия за аниматори набира млади таланти от Русе
Академия за аниматори набира млади таланти от Русе

Първата академия за аниматори ще стартира в Русе през септември. Това обяви управителят на аниматорна група „Веселяците“ Елена Христова преди броени дни във Фейсбук страницата – https://www.facebook.com/veseliacite/.

Амбицията на младия екип от професионалисти е да добави още премиера към всички, случили се за пръв път в Русе 121 неща и да сбъдне мечтата на талантливите русенски младежи, които обичат да се изявяват.
„Всяка седмица получаваме запитвания от тийнейджъри, които искат да се включат като аниматори във „Веселяците“. Това са успяващи деца, желаещи да прекарат свободното си време, запознавайки се с една професия, която те прави отговорен, устремен и щастлив“, заяви Елена Христова.
По думите й, това е един смел и дързък проект, който ще даде гарантирани резултати. „Веселяците“ от доста време обмисляли обявяването на АКАДЕМИЯ ЗА АНИМАТОРИ. Тя ще стартира през есента на 2017-а, когато аниматорната група навършва 10 години от създаването си. По този повод те организираха първата в България „Академия за принцеси“, която мина при голям успех и смятат да превърнат провеждането й в традиция.
Участие в Академията за аниматори могат да вземат младежи и тийнейджъри на възраст от 14 до 18 години. Проектът стартира на 01 септември 2017 година, като е с вход свободен за одобрените участници. На всички тях им предстои едно интересно приключение, което ще ги обогати с много нови знания и умения.


Всеки, който желае може да се включи. Кандидатстването става по следния начин:
1. Изпращайте кратка информация за Вас – как се казвате, на колко години сте, къде учите, приложете снимка и актуален телефон за връзка.
2. В писмото добавете и следната информация: Защо искате да се включите? – кратки аргументи; какво знаете за „ВЕСЕЛЯЦИТЕ“, какво е професия „аниматор“.
Това може да направите във FB страницата на аниматорната група или на e-mail: veseliacite@abv.bg.
При възникнали въпроси не се колебайте да звъннете на тел.: 0893 28 5555.
От „Веселяците“ очакват първите смели и отговорни доброволци да изпратят и защитят своята кандидатура.

Общо
Академия за аниматори набира млади таланти от Русе
Заглавие
Академия за аниматори набира млади таланти от Русе
Описание
Първата академия за аниматори ще стартира в Русе през септември.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker