Новини

Американски актьор поздрави България за Независимостта

  Джош Дюамел поздрави България за Независимостта

Джош Дюамел
„Честит Ден на независимостта на всички мои приятели в красива България! (И благодаря на Google Translate.)“ С това послание се обърна във Facebook популярният актьор Джош Дюамел.

„Честит Ден на независимостта на всички мои приятели в красива България! (И благодаря на Google Translate.)“  С това послание се обърна във Facebook популярният актьор Джош Дюамел. През 2013 г. той поздравява българите за националния празник 3-ти март. На следващата година ни честити Деня на Независимостта.
Американският актьор и бивш модел Джош Дюамел. Той е роден в Мино, Северна Дакота. Майка му, Бони Л. Кемпер, е пенсиониран учител и местна бизнес дама, а баща му, Лари еДюамел, е работил в рекламния бизнес. Той е от френско-канадски, ирландски, английски, немски и норвежки произход. Израснал е като католик.
Родителите му се развеждат през младежките му години. Въпреки че е близък и с двамата, той израства с майка си и трите си по-малки сестри Ашли, Макензи и Касиди. Джош Дюамел е завършил щатския университет в Мино и е играл куотърбек за футболния отбор на университета.  Завършва дентална медицина през 2005 г.
Първата му актьорска роля е като Лео дю При в сапунения сериал „Всички мои деца“, по-късно играе ръководителя по сигурността Дани МакКой в сериала „Лас Вегас“ на NBC.  След този успех той започва да се появява в игрални филми, превъплащава се в едно от главните действащи лица в първите три филма от поредицата Transformers, както и в петия филм Transformers: The Last Knight. Той участва в романтични филми, включително „Когато си в Рим“,“ Такъв е животът“ , „Новогодищна нощ“, „Романтиката“, „Спечели среща с Тед Хамилтън“ и „Убежище“. В „Това не си ти“ играе с Хилари Суонк. Дюамел си партнира с Дийн Уинтърс в един сезон на полицейската драма Battle Creek и в минисериала 11.22.63 с Джеймс Франко, базиран на книгата на Стивън Кинг със същото заглавие.
Женен е за певицата Фърги от Блек Айд Пийс.  Запознават се, когато тя и групата участват в епизод от сериала „Лас Вегас“. Имат син, който е роден през август 2013 г.

Джош Дюамел поздрави България за Независимостта
Джош Дюамел поздрави България за Независимостта.
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker