Начало - Новини - Американска терапия подмлади Кремена Халваджиян

Американска терапия подмлади Кремена Халваджиян

Хидрафейшъл е 5 в едно, само след 20 минути видимо бръчките са заглаждат

Aмериканската терапия за лице Hydrafacia lподмлади Кремена Халваджиян.

Aмериканската терапия за лице Hydrafacia lподмлади Кремена Халваджиян.

Само 20 минути за 5 отделни процедури в козметичния салон и лицето на Кремена Халваджиян сияе. Наскоро приятелки на известната стилистка, която вече се радва на внуче, забелязали промяната в кожата й. Оказало се, че свежият вид на Кремена се дължи на иновативната американска терапия за лице Hydrafacial. Хидрафейшъл е комплексна грижа за здрава, чиста и красива кожа, която редица звезди зад океана като Бионсе, Парис Хилтън, принцесата на Монако Шарлийн….
Кремена Халваджиян не е пътувала специално до САЩ зa тези разкрасителни процедури, тъй като новата терапия вече се прилага и в България. Макар и привърженик на качествената козметика, съпругата на Маги Халваджиян, както неведнъж е споделяла, не обича да губи време в салоните за красота. Феноменалните и бързи резултати на Хидрафейшъл обаче променят нагласата й.
Както вече споменахме, новата терапия е 5 в едно, т.е тя се състои от следните 5 стъпки:
1. Ексфолиация – мъртви клетки се почистват без абразивни частици с помощта на специална Вортекс технология
2. Химичен пилинг – кожата се подлага на мек пилинг, който изчиства напълно кожата, за да навлязат активните серуми в дълбочина
3. Екстракция – извличане на комедони (черни точки), включително и подкожни
4. Регенерация – антистарееща процедура за изглаждане на бръчки
5. Хидратация – поддържане на постигнатия резултат с антиоксиданти и хиалуронова киселина

Кремена е доказателство, че Хидрафейшъл печели и дамите, които досега не са се подлагали често на процедури.

Кремена е доказателство, че Хидрафейшъл печели и дамите, които досега не са се подлагали често на процедури.

В повечето салони тези процедури се предлагат отделно и отнемат много повече време. Кремена е доказателство, че Хидрафейшъл печели и дамите, които досега не са се подлагали често на процедури. Терапията изкушава не само с иновативната си технология за почистване на лице (заместваща остарялата система за ръчно стискане на пъпки и точки), но и с бързината, с която се извършва всяка една от процедурите, и с моменталните резултати. Не случайно терапията печели през 4 години международната награда на LNA за най-добър апарат за лице. Според специалистите Хидрафейшъл въздейства положително върху всеки кожен проблем.
Хубавото е, че с американската технология дамите могат да заблестят само след половин час в козметичния салон. Допълнителни подробности можете на намерите на адрес: www.hydrafacial.bg.

Американска терапия подмлади Кремена Халваджиян
Хидрафейшъл е 5 в едно, само след 20 минути при тази терапия видимо бръчките са заглаждат.

Коментари

Преминете на горе