Новини

И на 100 години баба Мария е без бастун и хапва от всичко

Баба Мария стана на 100 години
Баба Мария стана на 100 години

Поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов получи за 100-годишния си юбилей Мария Николова от Русе. Директорът на Дирекция „Здравни и социални дейности“ Мариела Личева поднесе на столетницата приветствието от кмета, заедно с букет и символичен паричен подарък, с пожелание да бъде здрава и обградена още дълги години от любовта на близките и роднините си.
Родословното дърво на баба Мария, която днес навърши 100 години, е голямо.Тя има четири дъщери, 8 внука, 16 правнука и 7 праправнука. Макар и с живот, изпълнен с тежки моменти възрастната дама успява да премине през тях, като дори надживява две от децата си. Баба Мария споделя, че тайната на дълголетието й се крие в търпението. В ежедневното й меню няма ограничения и диети – казва, че обича да си хапва от всичко. Въпреки преклонната си възраст, столетницата е в добро здраве и завиден вид. Горда е, че дори и на сто години почти не ползва бастун, а според личния й лекар тя е най-здравата му пациентка.
Баба Мария посреща с широка усмивка гостите за 100-я си рожден ден, радвайки се на висок дух и добро настроение сред роднините и приятелките си.

Общо
И на 100 години баба Мария е без бастун и хапва от всичко
Заглавие
И на 100 години баба Мария е без бастун и хапва от всичко
Описание
Родословното дърво на баба Мария, която днес навърши 100 години, е голямо.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker