Новини

‘Аполония’ с почетен приз от Морските Оскари

Церемонията на 14 август в Созопол ще отличи социалните инициативи на Ротари Клуб в града

Аполония
Едно от най-мащабните и дългогодишни културни събития в България – Празниците на изкуствата „ Аполония ”, ще получи почетно отличие от Морските Оскари на церемонията в неделя.

Едно от най-мащабните и дългогодишни културни събития в България – Празниците на изкуствата „ Аполония ”, ще получи почетно отличие от Морските Оскари на церемонията в неделя. Този голям български фестивал се провежда ежегодно в края на лятото в Созопол. Негов основен организатор е Фондацията за изкуство „Аполония”, създадена през 1991 г.
Годишните награди за значими постижения в Морския ни регион ще отличат не само инвестициите и предприемачеството в региона, но и социалните инициативи и културните традиции, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Церемонията ще се състои на 14 август, неделя.
Събитието ще възнагради социално-образователната инициатива, която вече 10 години поощрява креативността на десетки деца в региона – Олимпиада за математика и литература. Инициатор и организатор на детската олимпиада в Созопол бизнесменът Иван Илиев, който е сред основателите на Ротари клуб в града.
Сред номинираните за престижните морски награди е и един от най-луксозните и мащабни морски комплекси у нас – ваканционно селище Дюни. Предприемачът и бивш депутат Николай Пехливанов, основател и председател на борда на директорите на Green Life Development and Resorts. Green Life Development & Resorts, също е сред номинираните, както и луксозният ваканционен проект Созополис в категория за „Автентичен архитектурен стил“. В конкурса участва и един от най-зелените хотелски комплекси по родното Черноморие – „Сънрайз“ в Приморско. Емблематичното казино Хризантема в Слънчев бряг също се включи в конкурса, както и най-големият в България атракционен парк „Хепи Ленд“. Партньори на MARINE LIFESTYLE AWARDS 2016 са Националната Уелнес и СПА Асоциация, Българо-сръбската търговска камара, Софийската търговска камара, Бизнес Клуб Лондон и други.
Най-успешните инвеститори и предприемачи от морския регион, гости на церемонията, ще се насладят на най-новото вино на нашия пазар с марка Бонония Естейт и ще получат към почетните плакети подаръци от Pure GOLD COLLAGEN® и от веригата за качествена парфюмерия D&P.

Общо
Описание
Церемонията на 14 август в Созопол ще отличи социалните инициативи на Ротари Клуб в града.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker