Новини

Призове за Христо Стоичков и за ЦСКА от Лайфстайл Оскарите

Създателят на първия български болид Росен Даскалов с номинация от LIFESTYLE Awards 2016

Христо Стоичков - приз.
Българинът, прославил страната ни в целия свят – Христо Стоичков, ще получи специален приз „Гордостта на България“ от годишната церемония за Лайфстайл Оскарите по случай 50-ия юбилей на футболната легенда.

Българинът, прославил страната ни в целия свят – Христо Стоичков, ще получи специален приз „Гордостта на България“ от годишната церемония за Лайфстайл Оскарите по случай 50-ия юбилей на футболната легенда.
Церемонията V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016 ще се състои на днес от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.
В основата на развитието на легендата на българския футбол е червеният клуб. А в биографията му достойно място ще заеме датата 20 май 2016 г. с неповторимия чар на юбилея „50 години №8“.
Неговият отбор, в който Стоичков вече е акционер – ЦСКА, ще бъде удостоен с наградата „СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА“ 2016 за Купата на България, която спечели неотдавна.
Най-титулуваният български клуб ЦСКА на празничния 24 май, заедно със своите привърженици и спортисти, сътвори най-мащабното и впечатляващо събитие, правено у нас. То започна с мощно шествие от Националния театър „ИВАН ВАЗОВ“, мина през препълнения с червена любов Национален стадион, за да завърши в полунощ пред Народното събрание, където ЦСКА не за първи път показа своето Европейско лице.
Първата българска компания, производител на улични и състезателни автомобили – Sin Cars International, получи заслужена номинация за годишните Лайфстайл награди. Компанията е създадена през 2012 г. и се развива в две направления – производство на улични и състезателни автомобили. Автор на уникалния проект е българският автомобиле н пилот и предприемач Росен Даскалов, в сътрудничество с британски специалисти. Двата автомобила едновременно си приличат, но и се различават. При уличните автомобили се залага на лукс, комфорт, индивидуалност, атрактивност. Дизайнът е това, което има по-голямо значение, строго индивидуален дизайн – изцяло по желание на клиента.
Състезателните автомобили от своя страна са тези, при които техническите характеристики са водещи. Sin R1 GT4 вече жъне успехи по европейските и световни писти. Автомобилът участва в Европейските GT4 вече втори сезон и се представя на изключително високо ниво, заедно с редица утвърдени марки в моторспорта. Уличната версия Sin R1 участва в най-големите световни изложения и панаири.
Създателят на автомобила – Росен Даскалов, е пилот, инженер, конструктор, дизайнер, бизнесмен – всичко това е обединено от неговата страст към автомобилите, към високите скорости, към стремежа за осъществяването на нови и нови проекти, към желанието за развитие и усъвършенстване. Неговата дейност вече прослави страната ни в Европа и по света и това само го амбицира да продължава с още по-голям ентусиазъм.
Една от водещите компании в луксозното жилищно строителство у нас – Ню Билдинг Пропърти ЕООД, с нейния нов проект „Малинова долина 5А“, е сред номинираните за годишните Лайфстайл награди.
Мото на компанията е: „Правилните решения са ключови за успеха“.
Емблематичните курортни хотели – Роял Спа Велинград и ДЮН в Слънчев бряг, също получиха номинации от LIFESTYLE Awards 2016. В надпреварата за Лайфстайл Оскарите се включи и една от най-утвърдените фирми в туристическия бранш на Балканите – „Караджъ Турс“
Сред номинираните за Лайфстайл Оскарите е и водещата компания в България за поддръжка и управление на имоти – „Бонанза-Бачорски“.

Призове за Христо Стоичков и за ЦСКА от Лайфстайл Оскарите
Създателят на първия български болид Росен Даскалов също има номинация от LIFESTYLE Awards 2016.
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker