Деца и родителиНовини

Биси Здравкова: Детето попива модели на поведение, а не думи

Биси Здравкова
Биси Здравковаизнесе лекция в „Буда хаус“

В семейна среда едно дете попива модели на поведение, а не думи. Това предупреди по време на лекцията си „Възможности за по-добро здраве” в Русе Биси Здравкова. Тя е рейки мастер, инструктор по лечебна йога и бахов терапевт. По думите й много по-важно е как се отнасяме помежду си и какъв личен пример даваме, отколкото какво говорим на нашия малчуган. „Когато детето боледува първо се работи и с майката, защото децата са отражение на нас самите, те ни копират. Есенциите на д-р Бах помагат много в тези случаи, но също така трябва да се движим и да се храним правилно, да храносмиламе и дъвчем бавно”.

За да сме здрави трябва да следваме определени правила като хранене, дишане, релаксация, лечебна гимнастика и правилно мислене, сподели още с присъстващите на лекцията Биси Здравкова. Йогите казват, че 60% от болестите на човек тръгват от стомаха, много важни за нашето здраве са и мислите ни, особено тези, които се формират през първите 7 години, каза още тя.

Биси разказа на присъстващите за есенциите на д-р Бах и как те повлияват на нашите емоции, както и повече за лечение с рейки. „Рейки е безопасна, деликатна, неагресивна лечебна техника с полагане на ръце, прилагана върху вас самите или върху другите, която използва духовна енергия за лечение на физически заболявания”, обясни накратко Биси Здравкова. Тя  запозна присъстващите на лекцията и с изследването с квантов анализатор. Желаещите да се свържат с нея могат да го направят на тел. 0877 666 483.

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker