Начало - Новини - БЧК – Русе обяви изпити за водни спасители

БЧК – Русе обяви изпити за водни спасители

БЧК - Русе обяви изпити за водни спасители

БЧК – Русе обяви изпити за водни спасители

Областният съвет на БЧК – Русе обяви, че всички правоспособни водни спасители, които желаят да получат лични талони за 2015 г., могат да се явят на проверочни изпити. Вече са определени датите, часовете и мястото. Това са 15 май, 22 май и 29 май от 18.30 ч.
Изпитът се провежда на покрития плувен басейн на “Спарки” АД – Русе /зад Строителния техникум/, след представяне на лична карта, свидетелство за правоспособност на воден спасител и се състои в плуване свободен стил /без гръб/ и демонстрация на учебен манекен за оказване на долекарска помощ. Лицата, издържали успешно проверочния изпит, внасят такса от 25,20 лв. в касата на ОС на БЧК – Русе срещу издаване на квитанция и касов бон.
Това са единствените три дати за провеждане на проверочните изпити. Други дати няма да се обявяват, съобщиха още от БЧК и предоставиха тел. за справки: 845 937.

БЧК - Русе обяви изпити за водни спасители
Областният съвет на БЧК - Русе обяви, че всички правоспособни водни спасители, които желаят да получат лични талони за 2015 г., могат да се явят на проверочни изпити

Коментари

Преминете на горе