Новини

„По пътя на познанието“ ви позволява да опознаете себе си

Летен ритрийт на Мадара – може да заредите батериите и да излекувате тялото

„По пътя на познанието“ ви позволява да сбъднете мечтите си.
„По пътя на познанието“ ви позволява да сбъднете мечтите си.

И през този месец холистичен център ”По пътя на познанието” ще представи на вниманието на своите приятели две нови инициативи, които вече се радват на много успехи и са били посрещнати с ентусиазъм.
Точно преди Новолуние – тогава, когато небето позволява да се сбъднат най-съкровените мечти, ще се състои първата среща, защото така всеки може да създаде своята мечтана Реалност. Казват, че най-добрият начин да предскажеш бъдещето си, е да го създадеш самият ти. Холистичният център кани всеки, които иска да използва и да черпи от енергията на групата. Тази изненада ще се проведе в събота следобед (13.06).
Второто предизвикателство е за всички, които знаят, че ако не намерят време за почивка, ще им се наложи да намерят време за лечение, както казват мъдрите хора. Затова, всеки, който иска да се отдаде на релаксация през месец юли може да се присъедини към мероприятието в рамките на една седмица на едно от най-красивите и мощни енергийни места в България – светилището Мадара. Ще има тренинги, лекции, беседи, няколко уъркшопа, медитации и тематични дни, в компания от прекрасни хора със сходни интереси, съпроводени от много смях и разпускащи моменти.
Предизвикателствата ще се състоят във Вила Булгара Еко – с аромат на дъхави рози и освежаващ студен чай с билки от градината. Датите са 17-23.07 или 14-20.08.
Всички, които искат да бъдат винаги здрави и заредени с енергия могат да се присъединят към групата за най-успешен традиционен курс по Правилно хранене – ЗДРАВОСЛОВНО УЧИЛИЩЕ, който стартира този месец. Така всеки може да влезе във форма. Какво включва курсът:
7 сесии с продължителност по на 2 часа, от които хората си тръгват с нови знания, както и съдействие и подкрепа, за да може човек да изгради правилните навици. Необходимото време за коригиране на навиците е 40 дни, затова курсът продължава 7 седмици;
2 безплатни измервания с аналитична везна „Танита”, които определят теглото; метаболитната възраст; физически тип; костна маса; процент съдържание на мазнини, вода и мускулна маса в организма; висцерална мастна тъкан; оптимално количество калории за деня и др.;
От центъра предлагат и индивидуален план с хранителни добавки и препоръки за хранене;
Демонстрации и дегустации на лесни и вкусни здравословни рецепти; Специално разработена програма за промяна на хранителните навици и нагласи към здравето;
Знания, които не могат да бъдат намерени в учебната програма или в интернет;
Практически съвети как да пазаруваме и готвим здравословно и практично;
Специална награда за участника с най-добри резултати.
Всяка група се състои от максимум 10 участника, за да може да се обърне внимание индивидуално на всеки. Новите знания, мотивацията, индивидуалната програма с хранителни добавки и практики, периодичното отчитане на резултатите, както и подкрепата на цялата група помагат на човек да остане фокусиран за постигането на желаните резултати.
Само за 7 седмици, колкото са необходими, за да се превърне едно действие в навик, стъпка по стъпка ще се усвоят основните и най-важни знания за здравословния начин на живот, като в курса са включени и игри за опознаване на себе си, за мотивация и справяне с емоциите.
Веднъж седмично, всеки вторник, ще има двучасови срещи и така хората ще имат възможност да научат кои храни са полезни и кои вредни за нас, как човек да влезе във форма за лятото, кои храни спомагат изгарянето на мазнините, как да се комбинират правилно храните, какви хранителни вещества съдържат те и как да се храним пълноценно, без да се лишаваме от нищо, без да пълнеем и как да бъдем винаги здрави!

Общо
„По пътя на познанието“ ви позволява да опознаете себе си
Заглавие
„По пътя на познанието“ ви позволява да опознаете себе си
Описание
Летен ритрийт на Мадара - може да заредите батериите и да излекувате тялото
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker