Новини

Кампанията LOVE BEER разбива митове за пивото

В светлината на прожекторите са дамите, които обичат да консумират бира и не се съобразяват с обществените стереотипи

Съюзът на пивоварите в България (СПБ) даде старт на първата по рода си за България информационна кампания LOVE BEER
Съюзът на пивоварите в България даде старт на първата по рода си за България информационна кампания LOVE BEER

Съюзът на пивоварите в България (СПБ) даде старт на първата по рода си за България информационна кампания LOVE BEER. Тя е част от инициативите на СПБ за популяризиране на модерната бирена култура и представяне на пивото като част от балансирания и активен начин на живот.
Проектът цели да промотира бирената категория и да покаже положителните страни на продукта при умерената му и отговорна консумация. Чрез опровергаване на митове за пивото, LOVE BEER извежда на преден план най-ценните му характеристики – модерна, натурална, нискокалорична и подходяща не само за мъжете, но и за нежния пол напитка.
Кампанията акцентира върху емоцията от консумацията на бира именно през погледа на жените, които обичат да пият пиво. На сцената излизат онези независими и активни дами, които се чувстват свободни да направят своя избор, без да се съобразяват с обществените стереотипи. Те не робуват на широко наложеното мнение, че бирата е подходящ избор предимно за техните половинки или за ограничен брой социални поводи.
LOVE BEER пресъздава динамичното ежедневие на жените, което ги отвежда в разнообразни посоки и събития, за които пивото е идеалната напитка – от срещи с приятели след работа, през гурме вечери или специални социални поводи. Главните персонажи в кампанията са представени в различни ситуации, но обединяващи за тях са моментите на изживяване, в които са освободени от предразсъдъците. Моментите, в които те избират да правят единствено това, което харесват и обичат – а именно да се насладят на чаша бира.
Почитателите на пивото могат да проследят кампанията LOVE BEER в национален телевизионен ефир, онлайн медии и билборд локации в цялата страна.
И все пак екипът на „Здраве да е“ ви съветва – консумирайте с удоволствие и с мярка!

Кампанията LOVE BEER разбива митове за пивото
Съюзът на пивоварите в България (СПБ) даде старт на първата по рода си за България информационна кампания LOVE BEER.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker