Начало - Новини - Грамоти и награди за участниците в конкурса на БЧК „Солидарност между поколенията“

Грамоти и награди за участниците в конкурса на БЧК „Солидарност между поколенията“

БЧК - Русе организира конкурс за есе и фотография

БЧК-Русе организира конкурс за есе и фотография

Доброволци от БЧК – Русе работят активно по проект „Повишаване информираността на обществото по проблемите на възрастните хора и защита на техните права”.

На специална среща преди броени дни те отчетоха дейностите на инициативните групи по места до края на м. май 2016 г., а също така набелязаха предстоящи събития.

Алис Муртезова награди победите в конкурса

Алис Муртезова награди победителите в конкурса

Председателят на Общински съвет на БЧК и член на Областния съвет на БЧК – Русе Алис Муртезова връчи грамоти и предметни награди на участниците в конкурс, посветен на 29 април – Международен ден за Солидарност между поколенията. Темата на конкурса беше „Солидарността между поколенията – като жива вода”. Вариантите за участие бяха написване на есе, фотография и видеоклип. В ОС на БЧК–Русе са постъпили над 70 фотографии и есета, свързани с темата. Комисия от специалисти с председател Стоянка Живкова се запозна с есетата и фотографиите и отличи в категорията „есе“ Живодар Душков от Русе, Пенка Ангелова и Пенка Петрова от с. Ценово и Борислав Димитров от гр.София. Най-добрите снимки в конкурса пък бяха на русенците Петя Везирова, Румяна Радкова и д-р Руденко Йорданов.

Грамоти и награди за участниците в конкурса на БЧК "Солидарност между поколенията"
Доброволци от БЧК - Русе работят активно по проект „Повишаване информираността на обществото по проблемите на възрастните хора и защита на техните права”.
zdravedae.com

Коментари

Преминете на горе