Новини

Частна детска градина „Дъга“ отваря врати в Русе

Началото на месец септември отваря врати най-новата частна детска градина в гр. Русе.

Частна детска градина "Дъга" отваря врати в Русе
Частна детска градина „Дъга“ отваря врати в Русе

Учебното заведение се намира в ж.к. „Здравец-Изток“, ул. „Рига“ № 36. ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА „ДЪГА – РУСЕ“ е част от доказалите се със своя професионализъм Лечебни заведения „Медика“. Ръководството, подсигуряващо качествено здравеопазване, сега се е заело с предоставянето и на качествено обучение и възпитание на младото поколение.
ЧДГ „ДЪГА – Русе“ се създава с много любов и внимание към личността. Тук всяко дете ще се почувства специално, като се потопи в игрите и забавленията, докато се подготвя за училище. За спокойствието на родителите и тяхната сигурност, че за малчуганите се полагат нужните грижи и са в безопасност, като в същото време са щастливи и обогатяват знанията си, директорът – г-жа Лиляна Ангелова сформира екип от специалисти. Целият трудов стаж на ръководителя е посветен на децата. Била е директор на детска градина повече от 20 години, 3 години експерт в Община Русе в отдел Образование и наука, но най-прекрасният период от нейната кариера са били 17-те години, като детски учител.
ЧДГ „ДЪГА – РУСЕ“ разполага с 4 групи за деца от 2 до 7 години, както и с яслена група. Предвижда се в детската градина да бъдат провеждани логопедични диагностики и терапии, също така и психологично обследване два пъти годишно. За удобство на родителите детската градина ще бъде с удължено работно време – от 06:30 до 20:00 часа.

Лицензът на новата градина
Лицензът на новата градина

В първите години от живота на детето заобикалящата среда е от особено значение. Тя въздейства силно на формирането на възприятията. ЧДГ „ДЪГА – РУСЕ“ е разположена в двуетажна сграда с просторни и светли помещения. Занималните се обновяват по заложен график, за да посрещнат своите възпитаници с изцяло ново обзавеждане и оборудване. Реконструира се и просторният двор с места за забавления, подходящи за деца от различни възрастови групи. В началото на 2019 г. ще отвори врати и плувен басейн в сградата, както и други съоръжения, които благоприятстват психо-емоционалното развитието на децата. Детското заведение се намира на тихо, спокойно и безопасно за децата място.
ЧДГ „ДЪГА – РУСЕ“ разполага със собствена кухня, като ежедневното меню на децата ще се изготвя от лекар-диетолог. Продуктите за детската храна ще са директно от сертифицирани фирми с гарантиран произход.
Групите са в процес на сформиране, събеседванията с родители за подаване на документи продължават. За повече информация – тел. 0877 477 150 – г-жа Лиляна Ангелова – Директор.

Общо
Частна детска градина "Дъга" отваря врати в Русе
Заглавие
Частна детска градина "Дъга" отваря врати в Русе
Описание
Началото на месец септември отваря врати най-новата частна детска градина в гр. Русе.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker