Начало - Новини - Деца-маймунки – артистични и душата на компанията

Деца-маймунки – артистични и душата на компанията

Децата под знака на Маймуната са материалисти до мозъка на костите си

Деца-маймунки – артистични и душата на компанията.

Деца-маймунки ще имаме според китайския зодиакален календар, ако те са родени от 8 февруари 2016 до 25 януари 2017 година.

Деца-маймунки ще имаме според китайския зодиакален календар, ако те са родени от 8 февруари 2016 до 25 януари 2017 година. Каква ли е орисницата им? Разбира се, всеки човек е строго индивидуален, но все пак родените в Годината на Огнената маймуна имат някои общи характеристики в хороскопа си.
Децата, родени под този знак, са благодат за родителите си. Те са здрави и много активни, но без това да създава главоболия на родителите им. Семейството, приятелите, благополучието са важни ценности за тях. Маймунките са много умни, притежават чувство за хумор, с тях никога не може да се скучае. И като деца, и като пораснат са душата на компанията, усмивката е тяхното оръжие.
От малки са артистични и не бива да бъдат лишавани от внимание. Тези деца обичат да са в окото но прожекторите, но пък са много чувствителни към критика, дори когато не го показват, дълбоко го изживяват. И като деца, и като пораснат са душата на компанията, усмивката е тяхното оръжие.
За да се развиват правилно, посветете им свободното си време, говорете с тях, изслушвайте ги, показвайте им света, за да получават нова информация.
Децата под знака на Маймуната са материалисти до мозъка на костите си. Те никога не се съмняват във възможностите си да просперират, така че не спирайте устрема им, дори да ви се струва не достатъчно мотивиран. Обичат лъскавите подаръци, изненадите.
Малките представители на зодията умеят да се забавляват и да правят другите щастливи. И като деца, и като пораснат са душата на компанията, усмивката е тяхното оръжие. Те рядко се сблъскват с проблеми в живота си и затова често другите им завиждат. Но те са над хорската злоба и гледат на това с насмешка.
Родители, които имат дете-маймунка, могат да бъдат сигурни в успеха му и е най-добре да го стимулират да се развива в областта, в която е избрало, особено ако е свързана с някакъв вид изкуство, не само защото това ще му достави радост, но и защото ще му даде шанс да се изстреля сред звездите.

Деца-маймунки – артистични и душата на компанията
Децата под знака на Маймуната са материалисти до мозъка на костите си.

Коментари

Преминете на горе