Новини

Д-р Ивелин Йоцов обгрижва лично пациентите си

За малките пациенти с херния, настанени в Хирургично отделение, се грижи екип от специалисти сред които лично началникът на лечебното заведение д-р Ивелин Йоцов
За пациентите, настанени в Хирургично отделение, се грижи екип от специалисти, сред които лично началникът на лечебното заведение д-р Ивелин Йоцов

Благодаря Ви, д-р Ивелин Йоцов, че се грижите за пациентите си лично.

С тези думи Мария Стоянова се обръща към редакцията на русенския вестник „Утро“, за да изкаже своята признателност към управителя на УМБАЛ „Медика“ д-р Йоцов. „По думите й, след месеци наред болки в корема, нейната сестра попада в университетската болница за консултация именно с д-р Йоцов. Веднага започнали изследвания, а на сутринта, д-р Йоцов я посетил и й обяснил, че трябва да претърпи спешна операция.
„Докато стигна до УМБАЛ „Медика“ сестра ми вече влизаше в съзнание след упойката. Беше бледа, трудно отваряше очи, но спокойна. Спокойна, че операцията е направена лично от д-р Йоцов, който минал да я види и след оперативната намеса“, разказва Мария Стоянова.
Жената е благодарна за грижите на целия екип, а учудването й било още по-голямо, когато разбрала, че д-р Йоцов лично сменил и превръзките на сестра й. Не защото нямал доверие на сестрите и санитарките, а защото бил лично ангажиран с всеки случай.


„Д-р Йоцов не е рутинният лекар, за когото операцията е минала и пациентът се възстановява, а лекарят който се грижи за пациентите си лично“, казва още пред вестник „Утро“ Мария Стоянова.

Общо
Д-р Ивелин Йоцов обгрижва лично пациентите си
Заглавие
Д-р Ивелин Йоцов обгрижва лично пациентите си
Описание
Д-р Ивелин Йоцов обгрижва лично пациентите си
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker