Новини

Д-р Кирил Панайотов награди състезателите на ТСК – Русе

Д-р Кирил Панайотов награди състезателите на ТСК - Русе
Д-р Кирил Панайотов награди състезателите на ТСК – Русе

Щангистите на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе бяха отличени за добрите си постижения през изминалата година на официална церемония. Наградите на младите тежкоатлети бяха връчени от президента на клуба доц. д-р Кирил Панайотов, който вече няколко години подпомага издръжката на клуба. На церемонията присъства и старши треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов, който следи отблизо изявите на младите щангисти.

Осем национални състезатели в различни възрастови групи имаше през тази година ТСК – Русе. С това тимът стана отборът с най-много представители, които защитават флага на България на международния подиум. „За успехът е нужен не само талант, но и много работа в залата! Вярвам че с упоритост и труд, завоюваните места през тази година могат да бъдат и още по-добри“, каза доц. Панайотов по време на церемонията. Той си пожела през следващата година, русенският клуб да има свой представител в Детска олимпиада. По думите му тайната на успеха на русенските щангисти не е само упоритата работа с треньорите Кръстина и Радослав Атанасови, а и в приемствеността в клуба, в който се включват все повече деца.
Като голямо определи израстването на русенските щангисти старши треньорът на националния отбор Иван Иванов, който беше категоричен, че само дребни грешки са попречили на русенските тежкоатлети да завоюват още по-добри призови места. Той допълни, че именно младите състезатели, сред които са и щангистите от ТСК – Русе стават гръбнака на националния тим по щанги, пред който целта вече е поставена и тя е добро представяне, а защо не и медали на Олимпиадата след две години.

Общо
Д-р Кирил Панайотов награди състезателите на ТСК - Русе
Заглавие
Д-р Кирил Панайотов награди състезателите на ТСК - Русе
Описание
Наградите на младите тежкоатлети бяха връчени от президента на клуба доц. д-р Кирил Панайотов
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker