Новини

Д-р Кристина Атанасова преглежда и консултира в Медик Консулт

Д-р Кристина Атанасова преглежда и консултира в Медик Консулт
Д-р Кристина Атанасова преглежда и консултира в Медик Консулт

Още един лекар се включи в състава на медицинския център Медик Консулт.

Д-р Кристина Атанасова е завършила Медицинския университет във Варна и е специализирала Уши нос гърло. От средата на месец септември, тя преглежда и консултира пациенти в Медик Консулт в понеделник, вторник и петък.
Д-р Кристина Атанасова е родом от Кубрат и е започнала медицинската си практика в Разград. От няколко месеца тя е в Русе и работи в отделението „Уши нос гърло“ на УМБАЛ „Канев“. 33-годишната лекарка е първият медик в семейството си и сама е избрала да учи медицина. Биологията и химията са предметите, които най-много й вървят в училище и затова логично се насочва към лекарската професия. Специалността „Уши нос гърло“ също е нейн избор, тъй като е тясна специалност с възможности за хирургическа дейност, признава д-р Атанасова. Пациентите й са от различни възрастови групи, включително и детската, а с деца, според нея, се работи добре, освен това, те я зареждат с положителна енергия, казва тя.
Освен специалността УНГ, д-р Кристина Атанасова е завършила и Здравен мениджмънт в Медицинския университет в Плевен. Убедена е, че тази специалност е необходима на лекаря, тъй като самото здравеопазване в момента я изисква.
В началото на есенния сезон д-р Атанасова препоръчва на пациентите да консумират повече плодове и зеленчуци, за да повишат имунитета си. Това е необходимо, тъй като наближава зимата, през която храната ни е предимно консервирана. Колкото до предупрежденията за грипа, който се очаква да дойде през ноември, д-р Атанасова е категорична, че е рано да се говори за него и все пак, припомня на пациентите да избягват контактите с болни, както и контактите с много хора. Редовно да проветряват работните и жилищни помещения, да спазват добра лична хигиена и да не се самолекуват, ако се разболеят. Препоръчителна е ваксинация, а в някои случаи, дори е задължителна.
Прегледите при д-р Кристина Атанасова са след предварително записване на телефона на регистратурата в Медик Консулт 0882 909725 , както и на нейния: 0877 127714.
Валя Караджова

Д-р Кристина Атанасова преглежда и консултира в Медик Консулт
Още един лекар се включи в състава на медицинския център Медик Консулт.
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker