Новини

Далай Лама: Извънземните скоро ще ни посетят

Те също са хора дори и да се различават по външен вид от нас, заявил по време на лекция в щатски университет духовният водач

Далай Лама предупреди хората да не се плашат от извънземните
Далай Лама предупреди хората да не се плашат от извънземните

Далай Лама изненадващо призова човечеството да се подготви за скорошна среща с извънземни същества, пише румънският сайт pefata.ro. Това се е случило по време на лекция на гуруто в университета в Портланд, щата Орегон, където е поканен, за да говори за Вселената и мястото на човека в нея.

В един момент Далай Лама неочаквано заговорил и по темата за извънземните, което било повече от неочаквано. Не е много обичайно за личност от такъв мащаб като него да коментира подобни въпроси, избягвани по една или друга причина от много други, включително от властите.

Далай Лама заявил пред студентите, че великата и дългоочаквана среща с извънземна цивилизация, в чието съществуване никой не се съмнява, е много близо. Той призовал младите хора да се подготвят за едно от най-великите събития в историята за всички времена.

„Ние ще приемем посетители от друга галактика, които също са хора. Вероятно с малко по-различен вид от нашия, но в действителност те са такива. Трябва да разберем, че извънземните същества чувстват нещата по същия начин, както и ние самите, дори и да се различават по външен вид от нас“, заявил Далай Лама.

Духовният водач предположил, че подобна среща ще представлява огромен шок за част от човечеството, тъй като обликът на тези същества можел да се окаже травмиращ за тези, които не ги очакват и не вярват, че съществуват.

 

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker