Начало - Новини - Дария е името на новородената дъщеря на Владо Николов

Дария е името на новородената дъщеря на Владо Николов

Част е от неправителствената организация ДНК (Движение за национална кауза)

Малката принцеса ще носи името дария и е висока цели 53 см, тежи 3,500 кг.

Легендарният волейболист Владо Николов най-после стана баща на дъщеря. Прекрасната му съпруга Мая го зарадва с четвърта рожба.

Легендарният волейболист Владо Николов най-после стана баща на дъщеря. Прекрасната му съпруга Мая го зарадва с четвърта рожба. Малката принцеса ще носи името Дария и е висока цели 53 см, тежи 3,500 кг.

Семейството има три момчета – Александър (13 г.), Симеон (10 г.) и Филип (2 г.). Двамата по-големи батковци Алекс и Симеон тренират волейбол в школата на Левски, където бившият волейболен национал е президент.
Двегодишният Филип пък се превърна в талисман на националния отбор по волейбол по време на Европейското първенство в София през 2015 г. Тогава още само на няколко месеца, малкият подкрепяше баща си от трибуните в залата.
Припомняме, че Владо Николов е част от неправителствената организация ДНК (Движение за национална кауза).

Амбицията на движението е да спаси българското ДНК и природата в нашите презастроени градове и курорти. Първата инициатива на неправителствената организация вече е факт и се нарича „Правим го за БГ,за да го кръстиш, трябва да се роди“. Българите,заченали рожба в периода 1 януари – 1 ноември 2016 г. Изпращат селфи с положителен тест за бременност или снимка от видеозон на плода. През есента на 2017-а родените вече бебета ще бъдат кръстени публично. То ще кандидатства за рекордите на Гинес.
Пред „Здраве да е“ Владо Николов сподели, че само любовта към децата го мотивира да има голямо семейство. За него времето прекарано с децата му е прекрасно. „Човек може да има страхотна кариера, но тя нищо не струва, ако се прибира в празна къща“. Волейболистът е притеснен от това, което се случва в България. Различни специалисти прогнозират, че след 30-40 – 50 години българите ще бъдат на път да изчезнат. Това е и една от причините да се присъедини към сдружение ДНК. Той призова тогава хората, които ги е грижа и се интересуват от бъдещето на България, да се опитат да припознаят каузата. Присъединява се, след разговор с Андрей Арнаудов, защото установявя, че по много наболели въпроси в България, мислят еднакво.
ДНК ще осигури минимум по 1 лев за хора с репродуктивни проблеми за всяко селфи на положителен тест за бременност или снимка на видеозон. Този проект има идея да направи мащабно проучване сред млади родители и младежи, които още нямат деца, за да разберат какво би ги насърчило да имат деца. ДНК ще използват и доказали се вече европейски практики.

Дария е името на новородената дъщеря на Владо Николов
Част е от неправителствената организация ДНК (Движение за национална кауза).
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе