Новини

Зам.-кмет с награда за принос за развитието на бокса в Русе

Това е поредното отличие, което Свилен Иванов получава за подкрепа на русенския спорт

Поредното отличие, което Свилен Иванов получава за подкрепа на русенския спорт
Поредното отличие, което Свилен Иванов получава за подкрепа на русенския спорт

Зам.-кметът Свилен Иванов беше отличен за принос за развитието на Боксов клуб „Русе“. Наградата беше връчена снощи, в началото на редовната баскетболна среща между „Дунав 8806“ и „Монтана“.

Решението Свилен Иванов да бъде удостоен с наградата е взето на заседание на Управителния съвет на Българската федерация по бокс (БФБ). Предложението е на ръководството на БК „Русе“ и бе представено пред БФБ от изпълнителния директор на отбора Илия Сяров.

Зам.-кметът Свилен Иванов получи почетна диплома и статуетка за съдействието, което е оказал Русе да бъде домакин на три състезания през 2014 година – за жени, за юноши и за ученици.

Това е поредното отличие, което Иванов получава за подкрепа на русенския спорт. Той има грамоти и награди и за приноса си за развитието на женския баскетбола в Русе. Удостояван е нееднократно на традиционния турнир „Русенски легенди“ със статуетка за приноса му за развитието на борбата. Като ръководител на тима на Община Русе, зам.-кметът се завърна през 2012г. от традиционния футболен турнир в побратимения XI-ти столичен район Уйбуда, Будапеща с футболна топка, подписана от легендарния унгарски вратар Гюла Грошич. В края на миналата година, Иванов получи почетна грамота от Българската федерация по автомобилен спорт, по повод 20 години от създаването на организацията. И тази година автомобилистите ще отличат екипа на Община Русе за подкрепа на автомобилния спорт.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker