Новини

Детоксикация и радонова вода в Наречен

Ще успеете да се освободите от стреса за около 10 дни, а подборът на процедурите спомага за лечение и намаляване на различни състояния

Родонова вана
Детоксикация и радонова вода в балнеокомплекс „Медика“ в Нареченски бани.

Детоксикация e много популярна процедура в балнеокомплекс „Медика“ в Нареченски бани, тъй като съвременният начин на живот предразполага към приемането на много токсини  с храната. Използва се галваничен ток, който преминава през тялото. Токсините излизат от порите на краката, които са положителните йони. Това е постоянен ток , т.е при него не се променя посоката на движение и големината на тока. Йоните се движат с еднаква скорост. Тази процедура се препоръчва на хора, които работят в токсична среда, при подагра, диабет и преддиабетни състояния. Малко са случайте, в които се изключва тази процедура – при бременност, кърмене и при малки деца под 12 г., пейсмейкъри и метални пластини.
За да се освободите от вредните вещества в организма ще ви е нужен курс от 6 до 10 процедури. Знак, че се прочиствате е видимото изсветляване на водата. Специалистите съветват клиентите да съчетават различни процедури за най-добър резултат. Ще успеете да се освободите от стреса за около 10 дни, а подборът на процедурите спомага за лечението или намаляването на определени състояния.
В „Медика Наречен“ има богата гама от масажи. Предлагат се различни видове. Едни от най-популярните са шоколадовият масаж и този с мед. При шоколадовия масаж се използва специално масло, което много прилича на течен шоколад. Спомага за изгаряне на целулита, защото съдържа кофеин.
Радоновата вода в Наречен е една от причините района да е толкова популярен. Тя балансира жлезите с вътрешна секреция. Лекуват се и се профилактират хора с ендокринни проблеми с тази вода – диабет, безплодие, повлиява на психосоматичното състояние на нервите. Неврози, невръстении, след инсултни състояния, при всякакви неврологични проблеми, увреда на периферните нерви, интоксикация. Радонът е радиоактивен газ, изотоп на радия, който завсилва клетъчното делене. Жлезите с вътрешна секреция се активизират. При хипофункция радоновата вода помага много. Процедурата се прави в радонова вана. Пациентът сяда в нея, но много зависи от това, какво е изписал лекарят, за да бъде приложена процедурата. Позата може да е седяща или лежаща. Седящата е до кръста, а лежащата до под гърдите, защото е препоръчително сърдечната област да не се покрива, за да не се натоварва сърцето. Прави се по схема – започва се от 7, докато се стигне до 21 минути. С две минутно покачване. Понякога се правят и паузи. В „Медика –Наречен“ се правят и инхалации с радонова вода.

Общо
Детоксикация и радонова вода в Наречен
Заглавие
Детоксикация и радонова вода в Наречен
Описание
Ще успеете да се освободите от стреса за около 10 дни, а подборът на процедурите спомага за лечение и намаляване на различни състояния.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker