Начало - Новини - Детското здраве през зимата обсъждат на Родителско кафе

Детското здраве през зимата обсъждат на Родителско кафе

Родителско кафе с втора тема

Родителско кафе с втора тема

Втората тема от поредицата Родителско кафе е насочена към детското здраве през зимата, съобщиха организаторите от УМБАЛ „Медика“.

Този път Лечебни заведения „Медика“ са поканили за лектор педиатърката и специалист физикална и рехабилитационна медицина – д-р Венета Немецова. Опитната лекарка придобива специалност по педиатрия преди 16 години. По време на своят стаж се е сблъскала с всевъзможни случаи и е помогнала на хиляди деца и семейства.

Второто издание на Родителското кафе ще се проведе в „Детски образователен център 2“, намиращ се на ул. „Отец Паисий“ № 6. Там децата ще имат възможност да се забавляват, докато родителите обсъждат мерките за запазване на доброто им здраве. Събитието ще започне в 17:00 часа на 21- ви декември. Лекцията и кафето са подсигурени от организаторите. Входът е безплатен.
Темите в начинанието „Родителско кафе“ са насочени към отглеждането и възпитанието на децата. В поредицата са заложени и лекции за ранното детско развитие, решаване на здравословни проблеми, методи за изграждане на имунитет и много други актуални въпроси.

Детското здраве през зимата обсъждат на Родителско кафе
Втората тема от поредицата Родителско кафе е насочена към детското здраве през зимата, съобщиха организаторите от УМБАЛ "Медика".
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе