НовиниХранене и спорт

Хранителен режим за цялостно пречистване

Препоръчвам този режим за тотално ментално, духовно и физическо изчистване на всеки, който иска да промени живота си, казва Марияна

Този хранителен режим е за всички, които искат промяна, казва Марияна
Този хранителен режим е за всички, които искат промяна, казва Марияна

Подобно на повечето хора и Марияна се ориентира към здравословното хранене след проблеми със здравето. Признава, че се срива емоционално и физически след две тежки връзки, от които й остават две болести и две котки. След раздeлите изпада в депресия, която се изразява най-вече в дълго спане. Спи много, но не се чувства бодра. След първата връзка се разболява от херния на шията, а към това заболяване впоследствие се прибавя и възпаление на окото. В този критичен момент Марияна открива човека, който й помага. В интернет се среща и сближава с една българка от Испания. Контактуват по Скайпа. Казва се Теодосия Станева. Тя се запознава с проблемите на Марияна и й казва, че може да помогне, но първо Марияна трябва да си направи куп изследвания. На базата на резултатите от тях, специалистката й съставя хранителен режим за цялостно пречистване на организма. Здравословният режим включва ежедневно пиене на лимонено-меден еликсир (чаша гореща вода с един изцеден лимон и лъжичка мед), междинно хранене с плодове, съобразени с кръвната й група, обяд и вечеря включващи задушени зеленчуци. Режимът изключва напълно кафето, консумацията на месо, млечни продукти и яйца.

От две години тя е направила рязък завой в начина си на хранене и на живот
От две години тя е направила рязък завой в начина си на хранене и на живот

Препоръчвам този хранителен режим за тотално ментално, духовно и физическо изчистване на всеки, който иска да промени живота си, казва Марияна. Признава, че веднага е усетила подобрение и че ставните болки са изчезнали, страховете й също, както и треперенето на гласа. Всички проблеми си ги създаваме сами. Ние потискаме онова, което искаме да кажем на околните и натрупваме лошите емоции в себе си, които се трансформират в болести, казва Марияна. Вече две години откакто е направила рязък завой в начина си на хранене и на живот. Чувства се отлично и е загърбила болестите, нещо повече, знае, че я чака дълъг живот и съвсем не на шега смята да живее 200 години.

В кухнята си Марияна е складирала голямо количество запаси от изсушени плодове в буркани
В кухнята си Марияна е складирала голямо количество запаси от изсушени плодове в буркани

Казала съм си, че ще живея двеста години, подчертава Марияна. Две години след голямата промяна в начина на живот тя продължава да се храни здравословно, да посещава групови медитации и да обикаля с туристически групи  из страната. Успява да разпределя времето си така, че да се справя със задълженията си на компютърен оператор в лекарска практика на джипи и в служба по трудова медицина. Препоръчва на тези, които искат да минат на здравословен хранителен режим,  да включат в него също два ценни плода: хинап и авокадо. И още: сурови бадеми, накиснати от предната вечер във вода, за да се отстранят вредните съставки от люспите им.

От една година тя има ново увлечение: полускъпоценните камъни.
От една година тя има ново увлечение: полускъпоценните камъни.

В кухнята си Марияна е складирала голямо количество запаси от изсушени плодове в буркани. Препоръчва на всеки да изяжда по десет плодчета сушени или пресни плодове на хинап и по 20-40 сурови и накиснати бадеми. Авокадото пък може да се яде размачкано и смесено с лъжичка мед. Така човек приема много витамини и е защитен и енергизиран. Ако в къщата има домашен любимец, хармонията става по-пълна. Марияна има две красиви котки, които постоянно се въртят край нея без да се натрапват.

От една година тя има ново увлечение: полускъпоценните камъни. Набавя ги и прави от тях бижута, които могат да се видят на страницата й “Елегантност, хармония, изкушение” във Фейсбук. Всеки камък е дар от Бога и с качествата си влияе върху организма ни, казва тя. Категорична е, че камъкът, който пасва на даден човек, не е този, определен по зодията му. Човек сам усеща кой е неговият. Или ти намираш своя камък или той те намира, казва Марияна. Според нея, планинският кристал, например, е много мощен и усилва действието на други минерали. Има пречистващо действие и с него може да се изчисти домът от застояла енергия. Поставя се в ъглите на стаята. Ахатът пък действа успокояващо и сложен под възглавницата, помага  да се спи добре. Хематитът уравновесява състоянието ни, карнеолът привлича хубави емоции, коралът носи любов, тигровото око увеличава парите и носи просперитет. Нещата, които трябва да се случат, се появяват, човек трябва да ги разпознае, казва Марияна.

Снимки и текст: Валентина Караджова

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker