Начало - Новини - Д-р Вилма Михайлова за пръв път в Русе

Д-р Вилма Михайлова за пръв път в Русе

Един от най-добрите хомеопати и холистични лекари в България с лекция на тема „Хранене и здраве”

д-р Вилма Михайлова

д-р Вилма Михайлова

Д-р Вилма Михайлова, един от най-добрите хомеопати и холистични лекари в България, за пръв път ще изнесе своя лекция в Русе. Тя ще гостува в крайдунавския град на 23 октомври /сряда/ от 18 ч. Безплатната лекция ще се проведе в хотел „Бистра и Галина“ на ул. „Хан Аспарух“ №8.

Д-р Вилма Михайлова има 15-годишна практика на холистичен лекар. Тя съветва да благодарим всеки ден за ценния ни дар – живота, да му се радваме, да се грижим за него. Търсейки най-добрите пътища за постигане на здрав и хармоничен организъм, тя неуморно обогатява своите познания, като посещава семинари и обучения по цял свят, специализира психоанализа и хомеопатия в Индия.
Д-р Михайлова е работила като завеждащ детско болнично отделение, но истинската си лекарска реализация, по нейните думи, постига чрез медицината на бъдещето – холистичната. А това название произлиза от гръцкото “holos” – “цял, цялостен, интегрален”, и е пълноценна медицинска система за профилактика и лечение, която подпомага естествения стремеж на човешкия организъм към самоизлекуване. Като педиатър д-р Михайлова отделя особено внимание на здравето на децата, на ролята на суперхраните в детската възраст, на мястото на хомеопатията и профилактиката в тяхното лечение, на храненето на бъдещите майки с биогенни и биотонични храни, като накиснати и покълнали ядки, житни растения и семена, пресни плодове и зеленчуци, мед и пчелни продукти, прясно изцедени сокове, богати на ензими, витамини, органични минерали и други биоактивни вещества, както и с клетъчните суперхрани.

Предстоящи лекции на д-р Вилма Михайлова:

23 октомври /сряда/ от 18 ч. д-р Вилма Михайлова ще говори по темата „Хранене и здраве” в Русе. Лекцията ще се проведе в хотел „Бистра и Галина“ на ул. „Хан Аспарух“ №8.

24 октомври, отново от 18 часа д-р Михайлова ще представи темата „Хранене и здраве” във Велико Търново – Интер хотел „Велико Търново”.

26 октомври от 18 ч. – целодневен семинар във Варна. Д-р Вилма Михайлова за последен път ще представи трите теми „Хранене и здраве” – от 10 часа, „Секс и пари“ от 13 ч. и „Пари и човешки взаимоотношения“ от 15.00 ч. Мястото е Лекционна зала, спешен център към болница „Св. Анна“.

 

Коментари

Преминете на горе