Новини

Електрически болнични легла в УМБАЛ-Русе

Дарението е от фондация „Помощ и подкрепа“ към Малтийския орден в Швейцария

Електрически болнични легла.
Електрически болнични легла, матраци и друго болнично обзавеждане получи от Швейцария УМБАЛ-Русе.

Електрически болнични легла, матраци и друго болнично обзавеждане получи от Швейцария УМБАЛ-Русе.

Дарението е предоставено от фондация „Помощ и подкрепа” към Малтийския орден в Швейцария, с която българското посолството в Берн от години поддържа изключително ползотворни контакти.
В рамките на това сътрудничество е осигурена хуманитарна помощ за още 7 български болници – Първа специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Света София”-София, МБАЛ-Казанлък, МБАЛ-Силистра, МБАЛ „Света Анна” във Варна, болница Пирогов, Александровска болница, ВМА, и МБАЛ- Елин Пелин.
Дарителската акция се осъществи край гр. Винтертур, като в нея с доброволен труд са се включили и наши сънародници, живеещи в Швейцария. Организацията по доставка на дарението до болницата в Русе се реализира и със съдействието на областната организация на БЧК-Русе.
Електрическите болнични легла са многофункционални, тъй като дават възможност за лесна промяна на различните им секции според нуждите на болния, което позволява пациентите да имат по-голям комфорт, особено след оперативно лечение и при различни видове рехабилитация. Освен това тези легла са по-лесни за придвижване и управление, височината им може да се променя без проблем. Достатъчно е да се натисне само едно копче. Дарените болнични легла не само ще помогнат да се облекчи страданието на пациентите, но и ще направят по-лесни грижите на персонала за тях.

Общо
Електрически болнични легла в УМБАЛ-Русе
Заглавие
Електрически болнични легла в УМБАЛ-Русе
Описание
Дарението е от фондация „Помощ и подкрепа“ към Малтийския орден в Швейцария.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker