Новини

Елена Колева: Изборът на стилно бельо може да промени емоционалното състояние на жената

Стягащи корсети, бодита за бременни, медицински чорапогащи, перуки и бельо от мерино са сред хитовете на „Лейди Лен“

Собственичката на магазините за бельо Елена Колева
Собственичката на магазините за бельо Елена Колева

Ако нещо отличава магазините за бельо „Лейди Лен“ от подобните търговски обекти в Русе, то това е изключителното отношение към клиента. Собственичката Елена Колева има свое разбиране за общуването с него и е убедена, че контактът с всеки човек, прекрачил прага на „Лейди Лен“, е специален. Тук обикновено влизат жени и първото нещо, което ги посреща, е усмивката на Лена. Приятелското й отношение грабва от вратата и още след първата дума общуването става естествено. Елена казва, че по избора на бельото, разбира какво е емоционалното състояние на клиентката в момента. А предлагането на бельо е нещо много дискретно за собственичката на магазина. Готова е да консултира всяка жена и да й предложи най-доброто за нея. Смята, че за бельото няма възраст, има само усещане за него, за това в каква гама трябва да е, какъв модел, от каква материя и секси ли е. В двата магазина на „Лейди Лен“, по „Александровска“ и „Муткурова“, се предлага луксозно дамско бельо с бг марката „Перфект“, красиви пижами за двата пола, също българско производство – „Афект“, памучно италианско бельо на „Роберта“, ефектни чорапогащи, „Инаморе“, също италиански. Не са пренебрегнати и бременните, за които се предлага цяла група стоки с марката „Италиана“, включваща специални чорапогащи и чорапи, памучни бодита и потници. Линията за бременни е нова за местния пазар и се предлага само в „Лейди Лен“. Освен всичко изброено за кандидат майки, серията включва и нощници за родилки със специално странично закопчаване, подходящо за жени, които кърмят. Елена Колева не е игнорирала и дамите, които се стремят да изглеждат по-вталени. За по-едрите и пищни форми „Лейди Лен“ предлага т.нар. бельо със стягащ ефект. Това са корсети и чорапогащи, прибиращи бедрата и корема, които остават впечатление за лифтинг ефект. Еластичното коригиращо бельо е марка „Корсе“ и е на турския производител „Бишнев“. Само в „Лейди Лен“, по „Александровска“ 7, могат да се намерят и медицински чорапогащи и чорапи с компресия, предназначени за хора, страдащи от разширени вени.
В другия магазин, който е на улица „Муткурова“ 37, освен бельо се предлагат качествени перуки, особено подходящи за хора на химиотерапия.

За бельото няма възраст, има само усещане за него
За бельото няма възраст, има само усещане за него

В „Лейди Лен“ не са пренебрегнати и мъжете, за които обикновено се грижат техните половинки. На тях освен бельо, Елена препоръчва мъжки корапогащи и клинове, подходящи за студения сезон, както и къси чорапи с ароматни микрокапсули, създаващи комфорт за краката. Впрочем тази новост не е предназначена само за мъжете. При Елена има, както мъжки, така и женски, и детски „ароматни“ чорапи.
Но на модния пиедестал на „Лейди Лен“, безспорно е поставена жената-богиня, облечена в модното за тази година бельо. Актуално за 2014-а е бельото в стил „ретро шик“, което е с високи до кръста бикини. Двете части на бельото са в комбинация от еластан и дантели в сребристо-златисти отенъци, а доминиращата гама е червената, както и съчетанието от виолетово с тъмно зелено. С две думи бельото в стил „Мерилин Монро“, което си е класика, е подходящо за по-специални случаи и празници. Разбира се, Коледа и Нова година също са сред тях. Ако в избора си на бельо жените се доверят на Елена, тя е убедена, че може да промени емоционалното им състояние. Имам претенци, че съм преобърнала живота на много мои клиентки, казва с усмивка Елена Колева. Всички, които са били при нея и са купили нещо, вече са й приятели. Тя напомня, че, освен ретро бельото, в момента в „Лейди Лен“ е актуално и бельото от мерино, направено от тънка вълнена материя с примес на еластан. Мериносовото бельо е ушито по специална технология без шевове. По този начин тялото се чувствана топло и защитено отвсякъде.

Валентина Караджова

Общо
Елена Колева: Изборът на стилно бельо може да промени емоционалното състояние на жената
Заглавие
Елена Колева: Изборът на стилно бельо може да промени емоционалното състояние на жената
Описание
Ако нещо отличава магазините за бельо „Лейди Лен“ от подобните търговски обекти в Русе, то това е изключителното отношение към клиента
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker